11.12.2019

Omat joululahjatoiveet

Ajattelin tänäkin vuonna kertoa omia joululahjatoiveita, vaikka ei niitä ole vielä kysytty. 3/5 toivetta on pysyny samana kuin viime vuonna, mutta keksin muutaman uuden aika tarpeellisen toiveen. Katsotaan toteutuuko joku näistä tänä vuonna vai jatkavatko ensikin vuonna toivelistalla.


1. Haluaisin edelleen Mia Designin hopea raidallisen Kähler Omaggio vaasin koossa M tai L.
https://miadesign.fi/tuote/omaggio-vaasi-m-hopea/

2. Haluaisin edelleen Police the legendary scent -hajuveden, vaikka sain juuri Jonilta tuliaisiksi L'interdit Givenchyn hyvän hajuveden. En löytänyt hyvää kuvaa netistä, joten kuva on saamastani näytteestä.

3. Haluaisin tänäkin vuonna Wellan shampoota ja hoitoainetta, erityisesti hoitoaine on nyt lopuillaan.
https://www.mankind.co.uk/wella-professionals-brilliance-duo-for-coarse-coloured-hair-shampoo-conditioner/10658744.html

4. Haluaisin Marimekon Oiva tasaraita kahvimukin, 15-vuotta palvelleen aamukahvimukin tilalle, joka meni rikki. Se sopisi niin hyvin meidän sisustukseen ja etenkin keittiön tyyliin.
https://www.marimekko.com/fi_fi/kotiin/keittio-ja-kattaus/kupit-ja-mukit/oiva-tasaraita-muki-2-5dl-musta-valkoinen-064541-068

5. Haluaisin lahjakortin johonkin Kaarinan kauneushoitolaan. Joko jalkahierontaan, kulmien värjäykseen ja muotoiluun tai geelikynsiä varten. Olen pitkään halunnut mennä kauneushoitolaan hieman hemmoteltavaksi, mutta en vain saa aikaiseksi varattua aikaa, lahjakortin voimin ehkä saisin varattua vihdoin ajan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti