5.12.2018

Aiemmat jouluiset postaukset

Ajattelin koota tähän aikaisempina jouluina julkaisemiani jouluisia postauksia joissa on jouluisia jälkiruokia ja koristeita. Laitan linkit postauksiin kursivoituna niin pääsette nopeammin postaukseen mikäli se kiinnostaa. Toivottavasti joku löytää jotain mieleistä näistä, jos päätätte tehdä jotain näistä niin tulkaa ihmeessä kertomaan miten onnistui ja pidittekö!

Vietettiin 2015 Jonin äidillä joulua jo marraskuun lopulla hänen matkansa takia, ja tein meille jälkiruuaksi herkullisia piparimuffineita.



Samana vuonna varsinaiseksi jouluksi tein herkullisen glögijuustokakun.


2016 jouluksi tein vanhemmilleni ja Jonille arpajoulukalenterit, tosin tämä tulee nyt vähän myöhässä kun joulukuu on käynnissä, mutta eihän se haittaa jos antaa hieman myöhässä!


2016 vuonna tein ensimmäistä kertaa jouluista rocky roadia, tätä olen tehnyt muinakin jouluina, koska tämä on niin hyvää ja myöskin nopea tehdä.


Samana vuonna tehtiin joulukoristeeksi valkosuklaa-riisimuro kuusimetsä, tämä oli ihan syötävää, mutta me jätimme kuuset syömättä.

 
Innostuin tekemään äidilleni joululahjaksi joulupallokranssin, kranssia oli kiva tehdä vaikka siihen aikaa menikin. Haluaisin tehdä näitä lisää, koska olen nähnyt tosi upeita kransseja, mutta nyt ei ole ollut riittävästi aikaa. Onneksi Joni teki mulle kranssin samana vuonna lahjaksi niin meidänkin kotia koristaa kranssi.


2016 jouluksi tein jälkiruuaksi karpaloisen kerroskakun, mielestäni hyvä ja hieman erinlainen jälkiruoka.


Viime vuonna teimme glögisangriaa, me teimme raskauteni takia alkoholittoman version. Mielestäni tämä sopisi hyvin esimerkiksi pikkujouluihin vaikka alkoholillisena.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti