31.7.2015

Road trip

Päätettiin lähteä road tripille ulkomaiden sijaan ja se oli oikein kiva päätös! Tehtiin trippi aika nopealla temmolla ja ajoa oli aika paljon yhtä soittoa. Seuraavalla kerralla ehdottomasti paremmalla ajalla.Reitti oli Turku-Helsinki-Petäjävesi-Tuuri-Oulu-Tornio-Haaparanta-Kalajoki-Vaasa-Turku.

Trippi alkoi tutusta ja turvallisesta Helsingistä! Oltiin Helsingissä kaksi yötä ja käytiin lintsillä ja vietettiin aikaa mun serkun kanssa. Ja söin kesän ensimmäisen pehmiksen!

Helsinki - Linnanmäki

Sunnuntai aamupäivällä lähdettiin ajamaan Petäjävedelle, sinne ajoi muistaakseni noin 3,5h. Petäjävedellä oltiin yksi yö mieheni kaverilla. Heillä on 30kpl(?) malamuutteja ja alaskanhuskyja, ääntä ja menoa riitti! Eniten viihdyin tietty pentujen seurassa ja pentuja sillä hetkellä oli seitsemän kappaletta. Grillailtiin ja käytiin läpi kuulumiset.

Petäjävesi - Alaskanhuskyjen pentu ♥

Maanantai päivällä lähdettiin ajelemaan Tuuriin ja veljekset keskisille. Tein kivoja ostoksia, en onneksi liikaa! Kun oltiin kierrelty tarpeeksi lähdettiin Ouluun, matka kesti noin 4,5h. Matka meni yllättävän nopeasti. Pidän Oulusta todella paljon ja siellä olisin viihtynyt pidempäänkin, yövyttiin omenahotellissa.

Tuuri - Veljekset keskinen

Ostoksia Keskisiltä

Ihana laukku Keskisiltä
Oulun keskutan tuntumasta

Tiistai päivällä lähdettiin vielä ylöspäin eli Tornion läpi Haaparantaan, Ruotsiin. Matkaan meni noin 1,5h. Oli kiva ajaa sillalla ja sitten oli kyltti RUOTSI ja poom kaikki kyltit muuttui ruotsiksi, heh. Käytiin kaupoilla, ei ostettu mitään ihmeellistä. Alkoholittomia juomia ostettiin aika paljon, koska ne oli siellä edullisempia.

Tornio - Stuntman

Tornion ginasta
Ruotsi - Haaparanta

Ruotsi - Miksi näitä EI saa Suomesta?!

Löysin Ruotsista ihanan saippuan!

Haaparannasta alkoi reissun pisin ajomatka Vaasaan, eli noin 5h, tehtiin pysähdyksiä mm. kalajoen hiekkasärkille ja kokkolaan. Vaikka matka oli kestoltaan pisin, ei se tuntunut yhtään sen pidemmältä kuin muutkaan välit. Ehkä siihen kestoon asennoituu eri tavalla niin se menee mukavasti. Vaasassa oltiin myös yötä omenahotellissa. Keskiviikkona pyörittiin tovi Vaasassa ja sain todeta että Vaasakin on oikein mukava paikka!

Kalajoki
Vaasan tori
Olen ennenkin yöpynyt omenahotellissa mm. Tampereella ja Helsingissä ja mun mielestä hinta laatusuhde on kohdallaan. Mulla ei ole mitään negatiivistä sanottavaa ompuista. Aina on ollut puhtaat lakanat ja muutenkin siistiä ja kaikki tarpeellinen on löytynyt huoneesta. En kyllä odottaisikaan mitään erikoista ompuin hinnoilla.

Ostamani vaatteet esittelen myöhemmin asukuvien muodossa ja mukaan tarttui 3kpl disneyn blu-ray elokuvia ja kynsilakka setti, sis. 3kpl kynsilakkoja ja sapluunoja. Niinkuin kuvista huomaa joukossa on eri laatuisia ja kokoisia, koska suurin osa on otettu nopeasti kännykän kameralla. Oikea kamera oli toki mukana, mutta tietty aina repussa. :D Keskityin enemmän katsomaan maisemia kun kuvaamaan.

1 900 km takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti