12.7.2015

Ruisrock & ässähäät '15

Viime viikonloppu oli täyteen buukattu ja paljon olisi sille viikonlopulle vielä ollut, mutta kaikkialle ei valitettavasti ehdi.. Perjantaina menin siis ruissiin, ilta meni omalta osaltani hyvin ja lähdin kesken ellien keikkaa etten joudu hirveään ruuhkaan! Oltiin viiden hengen porukalla liikenteessä ja ilma helli meitä. Pisteet ruissille ilmapalloista joissa luki missä on mitäkin! WC:tkin oli todella helppo löytää kun katsoi taivaalle ja näki ison pallon missä on WC! Kiitos siitä.


Lauantaina oli vuorossa ystävä pariskuntani häät. Suurin osa juhlamekoistani on mustia ja en halunnut mustaa laittaa joten vaihtoehtoja jäi tasan yksi. Se sai luvan kelvata. Mustat mekkoni on kyllä juhlavia enkä yhtäkään niistä laittaisi esimerkiksi hautajaisiin, joten sen perusteella olisi niistä jonkun voinut laittaakkin.



Kuvat on otettu nopeasti kännykkällä loppu illasta, joten tulos on sen mukainen ja hiuksetkin jo alkaneet repsottaa.. Serkkuni tuli vielä häiden jälkeen luokseni yöksi, vilskettä ja toimintaa riitti joka päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti