5.8.2015

Kulmakarvat

Kulmakarvojen kestovärjäys helpottaa mun mielestä arkea ja nopeuttaa aamutoimia. Ideana olisi tietysti, että värjäyksen jälkeen kulmille ei tarvisi kotoa lähtiessä tehdä yhtään mitään, mutta tätä väriä käyttäessä on parin päivän päästä pakko jo vähän avittaa.  Kuitenkin värjäys helpottaa meikkausrutiineja.

Ennen kuvassa ei ole ihan luonnollinen väri, koska vanhaa väriä on hitusen jäljellä.


Viimeinen kuva on näköjään heilahtanut, kamerassa sitä ei huomannut, mitäs värjään aina illalla muutenkin huonossa valossa! Mutta niinkuin huomaa ennen ja jälkeen kuvasta, että muutos ei ole suuri. Kuitenkin itse peilistä kun katson ero on isompi mitä nämä kuvat antavat ymmärtää. Laitoin värin 2 x 10min.

Itse en suosittele tätä merkkiä, mutta joillekkin tämä voi sopia oikein hyvin, jos ei halua isoa väri eroa. Ennenkin olen tätä väriä jo laittanut ja olen käyttänyt myös kampaamo liikkeestä mustaa kulmaväriä ja voin todeta sen olevan parempaa. Tietty musta on alkuun aika... no musta! Mutta se haalistuu nopeasti tumman ruskeaksi, joten tämä oikeasti tumman ruskean värinen haalistuu todella nopeasti olemattomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti