22.11.2023

Sairastelua ja pipareita

Ollaan oltu nyt kaikki enemmän ja vähemmän kipeinä. Ensin ei viime viikolla vaan edellisellä pojilla oli lievät silmätulehdukset mikä tarttui sitten minuun ja aloitin itse silmätipat viime viikon maantainta. Viime viikon maanantaina myös Felixille nousi korkea 40 asteen kuume ja illan mittaan oma vointini huononi kun flunssa puski päälle. Oltiin Felixin kanssa vuoteen omina ti-to ja perjantaiksi Felix pääsi hoitoon ja minä etätöihin. Perjantaina oli myös työpaikan pikkujoulut minne mentiin molemmat Jonin kanssa ja mun vanhemmat oli sen aikaa poikien kanssa meillä. Onneksi parannuin suht koht pikkujouluiksi. 

Pikkujoululook
 
Viikonloppuna oltiin tosiaan suht koht terveitä ja Felixin kummit tulivat poikansa eli meidän kummipojan kanssa meille leipomaan pipareita. Tästä on tullut joka vuotinen ihana perinne! Alex leipoi alkuun innokkaasti, mutta kyllästyi jossain kohtaan. Felix taas jaksoi hienosti ja leipoikin melkein kilon pipareita yksinään. Alex koristeli muutaman piparin ihan itse, mutta keskittyi pian pelkästään piparien syömiseen. Felix taas jaksoi koristella ja hän tekikin todella hienoja överikoristuksia. Meidän kummipoika ei myöskään kauhean kauaa jaksanut leipoa eikä koristella, koska ryhmä hau leikit vei voiton. Onneksi Felix oli innokas!



 
Eilen taas vuorostaan Alex tuli kipeäksi. Hänellä on kova limainen yskä ja kuumetta. Mullakin räkää ja köhää vielä riittää, joten olen hänen kanssaan nyt kotona. Joni on myös pari viikkoa ollut enemmän ja vähemmän flunssassa. Toivottavasti nämä taudit nyt helpottaisi meillä kaikilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti