30.11.2023

Joulumyyjäiset päiväkodilla

Tänään oli taas perinteeksi muodustuneet joulumyyjäiset päiväkodilla. Kaikki tuotto menee päiväkodin hyväksi. Viime vuoden myyjäisten tuotoilla päiväkoti järjesti todella kivan illan alkysyksystä perheille. Tapahtuma oli pihalla ja siellä oli esiintymässä Mimi ja Kuku sekä taikuri. Oli myös muuta oheistoimintaa mm. kasvomaalausta, bingoa, popparikone ja muuta kivaa. Henkilökunta kävi myös tuotoilla hemmottelemassa itseään kun pitävät meidän lapsista niin hyvää huolta päivästä toiseen. 

Joulumyyjäisissä oli taas tietysti myymälä missä oli lasten ja hoitajien tekemiä juttuja sekä me vanhemmat saatiin tehdä ja viedä sinne myytävää. Siellä oli vaikka ja mitä kaikkea ihanaa! Mm. kuusenkoristeita, pinssejä, villasukkia, lapasia, sytykeruusuja, joulukortteja, korvakoruja, sinappia, paljon erilaisia pullia ja keksejä, saaristolaisleipää ja paljon muuta mitä ei nyt tule mieleen. Oli myös suositut arpajaiset sekä kahvila missä oli glögiä, pillimehuja, mokkapaloja ja pipareita. Sitten eri huoneissa oli pientä puuhaa kuten jouluisten kuvien väritystä, keilausta, erilaisia tehtävärasteja ja kasvomaalausta. 
 

Me osallistuimme arpajaisiin kuudella arvalla joista me voitimme kolmella. Voitimme lahjakortin foccaan millä saa kaksi lounasta, marimekon servettejä + kaksi kynttilää ja kasvorasvan kassin kanssa. Todella hyvät voitot tuli! Myymälästä ostimme kaksi settiä sytykeruusuja, Felixin itse tekemän kuusenkoristeen, pinssin, Alexin tekemiä keksejä, piparitikkarin ja pojille tuollaiset lumiukkopiparit. Kiersimme kaikki pisteet mitä oli ja oli kyllä kiva ilta! Aivan ihanaa, että he viitsivät tällaisen järjestää.
 

2 kommenttia:

  1. Onpas mukavaa, että jossain järjestetään noin kivoja tapahtumia ja parasta on, että tuotoilla lapsetkin saavat jotain hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, vielä ei ole tullut tietoa mihin varat tällä kertaa käytetään.

      Poista