13.11.2023

Isänpäivä 12.11.2023

Kutsuttiin meille isänpäivän viettoon Jonin isä, mun vanhemmat ja isoveli. Tarjoilujen kanssa mentiin tänä vuonna siitä mistä aita on matalin, koska itsekin olin vielä "sosekuurilla" sylkirauhasoperaation vuoksi. Käytiin aamupäivällä lidlissä ostamassa kasa croissantteja ja F valitsemia pinkkejä donitseja. Täytettiin croissantin ja voilà! Lahjaksi pappoille annettiin teetetyt t-paidat ja F ideoimat ja tekemät kortit. Jonin isä sai venomkortin ja mun isä sai sienikortin :D. 


Joni sai lahjaksi poikien tekemät askartelut päiväkodista. Alex teki hienon kortin runon kera ja Felix teki omalla kuvalla joulukuusenkoristeen sekä kortin. Tänä vuonna ei viety aamiaista sänkyyn kuten aikaisempina vuosina, koska Joni ei normaalisti edes syö aamupalaa ja oltiin vasta menossa kauppaan niin skipattiin aamiainen tällä kertaa. 

Perjantaina päiväkodilla oli aamulla taas perinteinen isänpäivä pullakahvit, mutta Joni oli juuri tullut kipeäksi ja ääni oli poissa niin oli parempi ettei hän mennyt paikalle. Mun isä sen sijaan meni ja pojat tykkäsivät. He söivät pullat yhdessä Alexin ryhmässä ja sen jälkeen pappa saattoi Felixin omaan ryhmäänsä. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti