10.7.2022

Mökkeilyä ja elokuvateatteria

Lauantaina mentiin koko perhe mun vanhempien mökille Vampulaan minne piti mennä jo juhannuksena, mutta siirrettiin käynti normi viikonloppuun. Tai no eilen oli mun nimpparit eli ei ihan tavallinen päivä ollut mutta kuitenkin. Lähdettiin matkaan heti aamupalan jälkeen, koska matkaan menee reilu tunti. Mökkeily meni hyvin ja sää oli täydellinen. Ei liian kuuma, muttei kylmäkään ja satamaan alkoi onneksi vasta kun oltiin päästy kotiin. 

Syötiin paljon grilliruokaa ja jälkkäriksi perinteistä mansikkakakkua nimpparien kunniaksi. Felix tykkäsi leikkiä leikkimökissä keittiöleikkejä ja Alex keskittyi enemmän paikkojen tutkimiseen ja tavaroiden levittämiseen. Kotiin lähdettiin päivällisen jälkeen eli puoli viiden aikaan, että ehdittiin kotiin juuri iltapalaksi. Molemmat matkat meni hyvin ja minä istuin takapenkillä poikien välissä minne mahdun juuri ja juuri. Istuin takana siis varmistamassa ettei kumpikaan vaan nukahda autoon enää niin myöhään ettei yöunille meno viivästy. 



Puhuttiin mun äidin kanssa aiemmin viikolla, että koska mentäisiin elokuviin kun meillä on vielä lahjakortteja käyttämättä, kuitenkin katsottuani tarjontaa totesin ettei sielä mene meille mitään mielenkiintoista, mutta lapsille paljonkin! Tutkin niitä lasten elokuvia ja siellä oli ikärajaton Bamse ja tulivuorisaari minkä kesto oli vain 70min niin keksin, että me voitaisiin mennään Felixin kanssa nyt ensimmäistä kertaa yhdessä elokuviin! Bamse vaikutti hyvältä ensimmäiseltä elokuvalta ja sitä se olikin. Ei ollut pelottava ja oli kivan pituinen minkä F jaksoi hyvin katsoa paikallaan. Leffaherkkuina meillä oli poppareita, irtokarkkeja ja rusinoita. Kino Piispanristi laajensi tuossa joku aika sitten niin oli kiva päästä katsomaan uudistettua paikkaa ja päästiin oikein VIP-saliin hyviin nojatuoliin katsomaan elokuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti