17.7.2022

Kesäpäivä Zoolandiassa

Mentiin maanantaina Felixin kanssa kahdestaan lähellä olevaan Zoolandiaan ja mun vanhemmat olivat sen aikaa Alexin kanssa meillä kotona. Oltiin paikan päällä melkein heti klo 10 ja sitä ennen haettiin mukaan eväitä. Meillä oli tosi hauska päivä ja kun Felixiltä kysyi mikä oli kivointa niin kuulemma kaikki. Sisäänpääsy maksoi 26€/hlö monien mielestä kallis, mutta omasta mielestä siellä oli kyllä paljon kaikkea eli ei nyt mikään överi hinta ja onneksi pysäköinti oli ilmainen, koska monet siitäkin veloittaa erikseen. 



Paikka on käytännössä kuin valtava ulkoilma-alue, jossa on erilaista puuhaa. Siellä oli pomppulinnoja, trampoliineja ja keinuja. Näiden lisäksi löytyi keppihepparataa, autoratoja sähköautoilla ja potkuauton tyyppisillä sekä pieniä huvipuistolaitteita. Melkein kaikki puiston laitteet oli isommille lapsille mitkä laitettiin itse käyntiin eli niissä ei ollut henkilökuntaa. Pienimmille oli kolme huvipuistolaitetta jossa oli henkilökunta laittamassa laitteet päälle. Alueelle oli rakennettu kaunis Lännenkylä, missä sai mm. heittää lassoa, huuhtoa kultaa ja kokeilla härkärodeota. Aitauksissa oli myös oikeiden aasin ja ponin syöttöpaikat.
 


 
Päivä oli muuten lämmin, mutta yksi sadekuuro osui kohdalle. Sade ei itsessään haitannut, mutta harmittavasti tietty kastoi kaiken. Onneksi alueella on useampia peli- ja toimintahalleja missä oli valtavasti tekemistä kuten pallomeriä, lisää pomppulinnoja ja leikkikauppa. Sadekuuron aikana syötiin myös eväitä. Alueella oli paljon pöytiä ja tuoleja missä oli helppo syödä omia eväitä. 

Eläimiä alueella oli myös aika paljon, ainakin poroja, alpakoita, minipossuja, aasi, poni, pupuja, lampaita ja emuja. Yhteen eläinaitaukseen pääsi myös menemään eli päästiin ihan lähelle silittelemään. 

Lopuksi vielä ongintaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti