11.7.2022

Kesäloma puolessa välissä

Felixin kesäloma on nyt puolessa välissä ja paljon kaikkea kivaa ollaan ehditty tekemään. Felixillä on ainakin 8viikkoa lomaa putkeen, Jonilla oli kaksi viikkoa ennen juhannusta ja toiset kaksi on elokuun puolessa välissä. Omakin "loma" eli hoitovapaa Alexin kanssa alkaa lähenemään loppuaan, koska olen ilmoittanut palaavani töihin 5.9. eli alle kahden kuukauden päästä! Alex sai onneksi hoitopaikan samasta paikasta kuin missä F on. Haluan että nyt nautimme tästä kesästä kunnolla ja tästä vapaa-ajasta mitä meillä on. 

Mitä me sitten lomalla ollaan tehty? Aiemmin kerrottujen lisäksi ollaan käyty biologisessa museossa missä riitti ihmeteltävää ja Felix sai lähtiessä muistoksi henkilökunnalta karhu postikortin, koska kertoi, että näyttelyn lemppari oli karhu. 
 

Ollaan käyty myös Kupittaan maauimalassa sekä rannalla uimassa. Kupittaan seikkailupuistossa (seikkis) ollaan käyty jopa kolme kertaa ja samalla pyöritty alueella eli katseltu ja silitetty eläimiä, pelattu isoa shakkia, pyöritty liikennekaupungissa, syöty hattaraa ja pehmistä. 
 



Käytiin myös Liedon vanhassa linnassa silittelemässä lampaita ja kavuttiin isot rappuset ylös vuorelle katsomaan maisemia. Käytiin sielä tuulisena päivänä ja huipulle päästessä Felixin lippis lensi päästä, eli huipulla oli pidettävä päähineistä kiinni. 
 


Yksi lauantai vietettiin jokirannassa ja kakolanmäellä. Ensin mentiin aurajoen yli förilautalla ja kakolanmäelle mentiin funikulaarilla mikä onneksi oli toiminnassa! Käytiin jokirannassa myös leikkipuistossa ja pehmiksillä. Seuraavana päivänä oli Alexin kummitädin nuoremman lapsen 3v synttärit joita käytiin juhlimassa.


 
Lomaan ja kesään on mahtunut myös rentoja kotipäiviä ja sukulaisten luona kyläilyä ym. Halusin vaan että tänä kesänä tehdään melko paljon, koska koronan takia pariin vuoteen on ollut minimissä kaikki ylimääräinen ja viime kesänä menoa hidasti pieni vauva. Nyt Alex on siinä iässä, että on helpompi mennä ja tehdä kun hän pärjää muidenkin kun mun kanssa ja nukkuu enää yhdet päikkärit päivässä niin se helpottaa menemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti