26.6.2022

Juhannus 2022

Juhannus meni tänä vuonna kotona ilman mitään erityistä. Meidän piti mennä perjantaina mun vanhempien mökille Vampulaan, kuten ollaan ainakin neljänä peräkkäisenä vuotena käyty, mutta jäi menemättä tänä vuonna kun heille tuli muita vieraita. Sanoin kyllä itse että voimme tulla joku tavallinen viikonloppu ettei välttämättä tarvitse olla juhannus vaikka se alkoi muodustumaan jo perinteeksi. 

Perjantaina kävimme koko perhe heti aamulla Voivalan uimarannalla ja Alex pääsi ensimmäistä kertaa uimaan. Hän reippaasti käveli rantavedessä ja meni kyykkyyn niin että kastui melkein kokonaan. Käytiin yhdessä myös hieman syvemmällä niin että hän oli mun sylissä. Felix ei tullut ollenkaan veteen eikä suostunut ottamaan edes kenkiä ja sukkia pois, että olisi voinut hieman kastella varpaita. Hän siis leikki ihan vesirajalla hiekkaleluilla ja heitteli hiekkaa veteen. Käytiin aiemmin viikolla Felixin kanssa Kupittaan maauimalassa ja silloin tuli jo ilmi ettei tykkää uida tai olla vedessä ja pelkäsi vettä vaikka tietysti oli hyvät kellukkeet ja minä pitämässä kädestä kiinni. 
 
Rannan jälkeen käytiin pikaisesti kaupassa ja ostettiin lettuja varten kermavaahtoa ja rahkaa. Iltapäivällä sitten herkuteltiin letuilla. Perjantaina saatiin myös valmiiksi paljun portaat ja grillattiin ensimmäistä kertaa uudella grillillä mikä tuli torstaina. 
 

Lauantaina aamupäivästä pojat olivat ulkona niin mä sain siivottua vessat rauhassa. Lounaan jälkeen Joni ja Felix lähtivät Jonin isän luokse kylään. Me jäätiin Alexin kanssa kotiin kun Alexilla oli päiväuniaika ja oli vielä hieman flunssainen. 
 
Tänään kävin poikien kanssa aamulla Jonin tädillä joka asuu 450metrin päässä meistä ja siellä oli myös hänen poika tyttöystävänsä kanssa. Joni tuli meidät siitä hakemaan ja käytiin rustassa katsomassa mattoja ja ostettiinkin uusi isompi matto olohuoneeseen. Olen aina haaveillut isommasta matosta olohuoneeseen, mutta eipä tuo nyt näytä kuitenkaan kovin paljon isommalta, koska oli pakko laittaa mattoa hieman sohvan alle, koska muuten se olisi ottanut kiinni tv-tasoon ja mielestäni se näytti hassulta. Eli nyt kun matto menee sohvan alle niin näyttää melko samalta kun vanha kun tulee melkein samaan kohtaan tämä toinen pitkä reuna.. Maton väri on itsessään kiva, mutta en ole vielä vakuuttunut sopiiko meille kun jotenkin sävy riitelee sohvan, lattian ja sohvapöydän kanssa. No tällä matolla mennään nyt tovi kun se kerta ostettiin!

Vanha matto

Uusi matto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti