2.6.2022

Kesämuistamiset päiväkotiin

Mietin taas pääni puhki, että minkä käytännöllisen muistamisen antaisi hoitajille ja sitten bongasin tiktokissa sopivasti karkkikimppuun! Tykkään nähdä hieman vaivaa lahjan eteen ettei vaan osta jotain valmiina ja paketoi ihan tavallisesti niin tämä karkkikimppu sopi täydellisesti. Patukat ja ylipäänsä karkit tulee melko varmasti syötyä tai jos ei niin ne saa helposti annettua jollekkin tutulle sitten. 

Karkkikimppuun tarvitsee vain silkkipaperia, lahjanarua, teippiä, grillitikkuja ja patukoita. Me laitoimme kahdeksan patukkaa per kimppu. Pienet ja kevyet patukat oli helpompi kiinnittää, esim. pätkis, suffeli ja ahaa. Kun taas fazerin sininen patukka tuntui siltä, että teippi ei pidä vaikka kyllä onneksi piti! 

Teippasin ensin patukat yksitellen grillitikkuihin kiinni ja sen jälkeen kaikki grillitikut yhteen kimpuksi. Sitten taitoin neliön mallisen silkkipaperin kolmioksi ja asettelin kimpun ja käärin silkkipaperiin. Lahjanarua laitettiin kimpun alaosaan koristeeksi. 

Felix maalasi itse myös hienot kukat kortteihin ja kirjoitti niihin itse hoitajien nimet. Kirjoitin nimet toiselle paperille malliksi niin siitä oli helppo tarkistaa mitä pitikään kirjoittaa. Toiselle puolelle kirjoitin kiitokset ja hyvän kesän toivotukset. Felix sai päättää myös minkä värinen silkkipaperi tulee kenellekin ja hän valitsi kivasti samat sävyt mitä hän käytti maalaamissaan kukissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti