23.6.2022

Piknik-risteilyllä

Käytiin viime viikon keskiviikkona viking linellä piknik-päiväristeilyllä Felixin ja mun isän kanssa. Ajattelin ensin että oltaisi menty vasta elokuussa, mutta varasinkin lyhyellä varoitusjalla matkan jo nyt. Alex jäi Jonin kanssa kotiin, että voitiin tehdä matka Felixin täysin ehdoilla. Meillä oli oikein onnistunut reissu ja Felix tykkäsi kovin ja hän jaksoi hienosti koko päivän.

 
Päästiin tutustumaan menomatkalla uuteen Glory laivaan. Laiva oli todella tyylikäs ja hienosti sisustettu. Menomatkalla katseltiin paljon ikkunasta maisemia, leikittiin leikkipaikoilla, käytiin kahvilla ja munkeilla, käytiin taxfreessa ja lounaalla käytiin ennakkoon varatussa buffetissa jossa meillä oli paikat merinäköalalla. Buffetin jälkeen mentiin katsomaan lasten sirkusnäytöstä. Sirkusnäytöksen jälkeen vaihdettiin Maarianhaminassa laivaa ja takaisin tultiin vanhemmalla Grace laivalla. 
 



Gracella meillä oli hytti, joten etsittiin se ensimmäisenä ja istuskeltiin hetki ja syötiin välipalaa. Sitten taas leikittiin leikkipaikalla, käytiin taxfreessa mistä Felix olisi halunnut ostaa suunnilleen kaiken. Felix tykkäsi myös aikuisten pelikoneista ja niitä olisi halunnut kokoajan räplätä, myös lasten pelihuoneet kiinnosti ja saikin siellä pelailla jonkun verran vaikka maksullisia olikin. Osallistuttiin lasten disney-aiheiseen visailuun ja palkkinoksi saatiin frisbee vaikkei visailu kauhean hyvin meidän osalta mennytkään. Illemmalla käytiin vielä ravintolassa syömässä hampparit ja ranskalaiset. 
 

Laivalta kun päästiin niin käveltiin Turun Linnan lähettyville josta Joni meidät haki. Hän vei ja haki meidät ettei meidän tarvinnut miettiä mihin auton saa päiväksi parkkiin. Alex oli jo yöunilla kun meidät piti hakea, joten mun äiti tuli meille siksi aikaa niin Joni sai hakea meidät yksin rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti