17.6.2022

Saaristo Open

Saaristo Open järjestettiin 9. - 11.6. ja viikkoa ennen mun kaveri Jasmiina ammattikouluajoilta kysyi haluaisinko lähteä festaroimaan lauantaina. Ensimmäinen ajatus oli että en voi lähteä, koska en ole ollut vielä kahta tuntia pidempää erossa Alexista, mutta sitten aloin oikein miettiä, että miksi en voisi lähteä?! En ole tosiaan käynyt juuri missään sitten Alexin syntymän ilman lapsia ja enää ei ole imetyskään esteenä. Muutenkin hänen on hyvä harjoitella olla muidenkin kanssa kun aina vain minun, koska päiväkotikin on alkamassa syksyllä. Ja nyt hän ei ollut edes hoidossa vaan isänsä ja isoveljensä kanssa kotona. Aloin innostumaan ja Jonikin sanoi, että tietysti voin mennä. Kuitenkin seuraavana aamuna Felix heräsi flunssaisena, joten en uskaltanut luvata siinä kohtaa voinko mennä, koska pelkäsin Alexin saavan flunssan kuten kaikki aiemmatkin flunssat on veljeltään saanut. Joni sanoi, että hänen puolestaan voin mennä vaikka Alex olisi flunssassa, mutta en mitenkään pystyisi olla erossa hänestä ensimmäistä kertaa pidempään niin että hän on kipeä. Jätin siis vastauksen roikkumaan. Sitten mulla kipeytyi kurkku, mutta perjantaina oli jo sen verran hyvä, että uskalsin sanoa, että mennään vaan festareille! Alex siis ihme kumma säästyi tältä flunssalta.
 

Päädyin menemään autolla vaikka meiltä ei ole pitkä matka Hovirinnan rantaan. Kävellen se olisi kuitenkin melko pitkä ja etenkin yöllä takaisin tulo kävellen ei houkutellut. Myös mun pyörä kaipaa huoltoa kun sillä ei ole ajettu vuosiin niin sitäkään ei siihen hätään ehditty laittamaan kuntoon. Festarit alkoi lauantaina kolmelta ja kävin hakemassa Jasmiinan juurikin kolmelta, että päästiin heti paikalle. Lähdin kotoa siis juuri ennen kun Alex heräsi päiväunilta.

Kierreltiin ensin katsomassa mitä kaikkea alueelta löytyy, oli kyllä selkeästi kaikki ja oli kivan kokoinen alue. Lauantaina siellä ei esiintynyt ketään kenestä erityisesti tykkään, mutta kaikki oli kuitenkin hyviä ja jokaiselta tiesin kyllä biisejä. Eniten kuitenkin kiinnosti Chisu ja Happoradio. Jossain vaiheessa iltaa käytiin syömässä rollsissa ja illan mittaan näin paljon tuttuja ja puolituttuja joiden kanssa vaihdoin kuulumisia. 

Oli kyllä kiva päivä vaikka mun ääni lähti, kädet ja yläselkä paloi kun unohdin laittaa aurinkorasvaa ja mulla oli todella kylmä illemmalla kun rannalla tuuli niin kovaa eli oli siis liian vähän vaatetta mukana. Lähdettiin happoradion jälkeen kotiin, koska aloin oikeasti olemaa aika kylmissäni. Näkemättä jäi Abreu ja Erika Vikman. Onneksi Jasmiinalle tuli mieleen kysyä mua mukaan, koska oikeasti teki kyllä hyvää poistua kotoa vaihteeksi yksin. Myös Alexilla oli ilta mennyt hyvin ilman äitiä ja nukahti yöunillekin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti