25.5.2022

Kahden viikon sairastelut takana

Tosiaan Felix tuli kipeäksi äitienpäivänä, mutta parantui siitä taudista muutamassa päivässä. Ehti olla terve kaksi päivää kunnes äitienpäivän jälkeisenä perjantaina alkoi flunssa ja lauantaina oli jo todella räkäinen. Alexilla alkoi myös nenä vuotamaan perjantain aikana mikä yltyi ja lauantai iltapäivällä hänelle nousi korkea kuume mitä kesti melkein viikon. Lauantaina meillä olisi ollut kummipoikamme 2-vuotis syntymäpäivät, mutta ei sinne päästy kun molemmat pojat oli kipeinä. Joni meni kuitenkin juhliin edustamaan meitä ja saatiin tuliaisiksi kakkua. 
 
 
Sunnuntai yöllä sitten Joni alkoi oksentamaan ja olin aiva rikki, että miksi flunssan ja kuumeen kanssa täytyy samaan syssyyn tulla vielä vatsatautia! Joni eristyi makuuhuoneeseen ja ei saanut poistua ilman, että kertoi siitä etukäteen, että me menimme toiseen huoneeseen siksi aikaa suojaan. Myös aina kun hänen piti poistua makkarista vaikka vessaan niin joutui käyttämään maskia ja kertakäyttöhanskoja ettei levittäisi yhtään enempää pöpöjä mihinkään. Itse nukuin kolme yötä sohvalla, koska en halunnut mennä Jonin viereen nukkumaan ja hän sai sairastaa rauhassa makuuhuoneessa. 

Oksennustaudin sai myös molemmat pojat. Onneksi lievänä, koska kummatkin oksensi vain kaksi kertaa. Minä taas sain järkyttävän flunssan ja taisi minullakin vatsatauti olla kylläkin ilman oksennusta, koska perjantaina oli niin pahaolo ja ruuan ajatteleminenkin sai aikaan vielä oksettavamman olon. Tuona päivänä myös flunssa oli pahimmillaan ja siihen lisäksi järkyttävän pahaolo. En ymmärrä miten selvisin tuosta päivästä yksin poikien kanssa. Joni oli siis yhden yön työreissulla ja oli pois juuri tuon päivän kun minä olin kipeimmilläni. Onneksi mun isä vei Felixin ulkoilemaan kun hän oli jo lähes terve. 

Joni sai myös flunssan, mutta nyt alamme kaikki olla terveitä pientä nenän vuotoa lukuun ottamatta. On sairastaminen kyllä niin kamalaa ja etenkin kun perheessä pyörii useampi tauti samaan aikaan! Toivottavasti nyt pysymme pitkään terveinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti