25.6.2022

Kuralan kylämäki

Käytiin torstaina Kuralan kylämäessä ja oli kyllä todella kiva reissu. Sinne oli järjestetty kätköjen etsintää kartan ja vihjeiden avulla. Osa kätköistä oli oikeasti vaikeissa paikoissa ja kaksi meiltä jäi kymmenestä löytämättä vaikka koitettiin etsiä todella tarkkaan. Lampaat oli tällä kertaa kaikki kaukana laitumilla joten niitä ei päästy yhtään silittelemään, mutta kukkojen lähelle päästiin. 

Alueella on paljon kaikkea kivaa nähtävää ja myös tiloja missä sai luvalla leikkiä ja koskea kaikkiin tavaroihin. Oli vanhan ajan kauppa, sauna, talo missä oli keittiö ja tupa, vanhan ajan vaatteita mitä sai sovitella ja vanha luokkahuone. Myös oli tehty keppihevosrata ja oli paljon kaikkia ulkoleluja, hulavanteita ym. Kaikissa vierähti tovi leikkiessä paitsi vaatteiden sovittelu ei herraa kiinnostanut, mutta vilkaistiin kuitenkin miltä vaatteet näytti. Nähtävillä oli myös mm. vanha navetta, vanhoja työkoneita ja leluja yms.

Jos täällä päin liikkuu niin ehdottomasti kannattaa käydä Kuralan kylämäessä. Uskomatonta että tämä on vielä ilmainen eli sopii jokaisen budjettiin. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti