13.4.2020

Pääsiäisen kuulumiset

Ensin torstaina töiden jälkeen ajettiin viemään isovanhemmille ja kummeille pääsiäiskortit, mitkä esittelin jo aiemmin. Perjantaina ulkoiltiin pari kertaa ja samalla kasattiin Felixille pihalle tilaamani liukumäki ja hiekkalaatikko. Tosin hiekka laitetaan vasta myöhemmin, koska täytyy ensin katsoa paikka hiekkalaatikolle, koska sitä ei sitten niin vaan siirretä kun on täynnä hiekkaa. Joni kävi myös mun puolesta potissa, koska olin tilannut kolme pakettia eri nettikaupoista. Tilasin ne postin pakettiautomaattiin, mutta ne oli kaikki täynnä, joten ne oli siirretty oikein postiin. Onneksi sai kuitenkin kolme kerralla ettei tarvinnut yhtä päätä postissa käydä. Vielä on kaksi pakettia tulossa, toivottavasti ne mahtuu pakettiautomaattiin!


Leikkasin Jonin hiukset ja myös hieman tasoitin Felixin hiuksia. Leikkasin Jonin hiuksia tunnin Felixin päikkäreiden aikaan. Olen aiemminkin hieman leikannut iskän hiuksia, mutta en kokonaisuudessaan. Mielestäni onnistuin ihan hyvin ensikertalaiseksi, mutta Joni ei ole ihan samaa mieltä. Nyt hän kulkee vallan lippis päässä. Kuitenkin ne on vain hiuksia ja kasvaa kyllä takaisin.. Ja kun hieman kasvaa niin näyttää jo paljon paremmalta.

Ajeltiin myös ystäväni luokse kun hän teki pyynnöstäni Felixille kolme pipoa. Alunperin pyysin vain lippapipon, mutta ajattelin samalla ottaa muutaman muunkin kun nuo itse tehdyt on niin ihania! Hän on kyllä taitava tekemään kaikenlaisia vaatteita. Hän laittoi pipot ulos kassiin niin vain vilkuteltiin ikkunasta.


Sunnuntai-iltapäivänä mentiin mun vanhempien pyynnöstä heille, tai se oli yllätys visiitti, mutta he pyysivät jo aamulla kylään, muttei menty. Ei olla nähty nyt koronan aikaan kuin vain kaksi kertaa meidän pihalla ja ollaan pidetty turvaväliä. Kauppatavaratkin iskä on aina hakenut kuistilta. Mun vanhemmat oli olleet keskenään kotona 1,5 viikkoa, joten heillä ei luulisi koronaa olevan, eli tavallaan vain meiltä heille voisi korona tarttua, jos se meillä sattuisi olemaan vielä oireettomana. Mun vanhemmat kuitenkin halusivat ottaa sen riskin, koska he ikävöivät Felixiä niin paljon. Samalla mun äiti leikkasi Felixin hiukset ja Joni oli tästä hyvin kateellinen!

Lauantaina haettiin Paimion K-Supermarketista ruokaostokset kauppakassipalvelusta ja sunnuntaina Felix kävi myös kunnon vaahtokylvyssä, ja tänään maanantaina vain oltiin ja ulkoiltiin kun ilma oli aamupäivällä parempi. Saatettiin myös perjantaina aloitettu perussiivous loppuun, sekä paistettiin lettuja ja syötiin niitä hillon ja kermavaahdon kera! Oikein kiva pääsiäinen olosuhteisesta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti