24.4.2020

Felixin syntymäpäivän vietto

Palataan vielä hetkeksi Felixin syntymäpäivään. Meidän piti siis juhlia viime viikon lauantaina Felixin synttäreitä panda-teemalla, mutta koronan takia juhlia ei nyt järjestetty. Katsotaan miten tilanne etenee, että pidetäänkö juhlat kuitenkin myöhemmin. Ajattelin, että jos syyskuussa tilanne on jo parempi niin synttärit voisi yhdistää nimpparien kanssa, ne olisi sopivasti sunnuntaina. Nimpparit muutenkin vaatisi vähän juhlintaa, sillä tänä vuonna hänellä on ensimmäistä kertaa virallisesti myös suomalaisen kalenterin mukaan nimipäivä!

Juhlat kun peruuntui niin me hankimme Felixille iloa tuomaan ilmapalloja. Ostettiin numeropallo, koska halusin ottaa sen kanssa muutamia kuvia synttärisankarista ja myös dinosaurus, koska ajattelin sen olevan mieleisempi kuin numeropallo. Dino saikin kovaa kyytiä Felixiltä ja tyhjeni aika nopeasti :D.


Me annoimme Felixille lahjaksi vain palapelin ja lisää eläimiä, koska hän on lähiaikoina saanut uusia leluja kuten paljon erinlaisia ulkoleluja, palloja ja ensiapulaukun. Felix sai tilanteesta huolimatta myös lahjoja muiltakin kun meiltä. Mun vanhemmat osti jo aiemmin potkupyörän, mikä otetaan piakkoin käyttöön. He toivat sunnuntaina oven taakse myös lahjan, kassakoneen ja pupun, jonka korvassa lukee Felix. Mun äiti oli tehnyt meille myös herkullisen pandakakun. Felixin kummitäti ja -setä kävivät myös pihalla kääntymässä ja toivat lahjaksi hienot Converse kengät. Annoimme kummallekkin "vastalahjaksi" synttäriherkkuja, suklaa cupcakeseja (ohje tulee myöhemmin).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti