6.7.2017

HÄÄT: Juhlapaikan koristelu

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter

Halusimme koristelusta yksinkertaisen ja tyylikkään. Juhlapaikan koristelussa ja kattauksessa värimaailma oli valkoinen, harmaa/glitteri ja vaaleanpunainen. Ensin piti olla vain valkoista ja harmaata/glitteriä, mutta vieraslahjoihin päätyikin Jonin valitsemana geishaa niin päätettiin lisätä vaaleanpunainen mukaan. Se oli hyvä päätös, koska vaaleanpunaista loppuen lopuksi oli ainakin kukissa, tervisiä hääparille -lapuissa, vieraslahjoissa ja ponponeissa.

Meillä oli kolme pitkää pöytää ja me olimme keskimmäisen pöydän päässä, koska emme halunneet erikseen vieraista. Meidän pöytää koristi puiset "Hra & Rva" -kyltit. Sain ne lainaksi ystävältäni. Ja tietty hääkimppu koristi meidän pöytää myös.

© Lisa McWhirter

Juhlapaikan kautta tuli mm. pöytäliinat, koriste kaitaliinat, servetit, astiat, kukkamaljakot, kukat, valkuvakehykset menuihin, ponponit... Eli lähes tulkoon kaikki. Itse hommasin pöydille koristetimantteja levitettäväksi pitkin pöytiä. Aluksi pöytää myös täytti Terveisiä Hääparille -lappu, kynä ja vieraslahja/nimikyltti. Kattauksesta tuli juuri sellainen kuin kuvittelinkin.

Ostin myös suurehkon "just married" -koristeen, koska se oli niin ihanan glitterinen, vaikka ei ollut visiota mihin se laitetaan, mutta sekin löysi paikkansa. Pihaa saatiin koristamaan myös iso pinkki sydänpallo jossa luki J&J ja ulos ovenpieliin tilan henkilökunta kävi hakemassa koivunoksia vanhoihin maitotonkkiin.

Pöydissä oli yksinkertaisesti muutama neilikka per maljakko, että vieraat näkivät ongelmitta pöydän toiselle puolelle ja ettei pöydissä ole liikaa ylimääräistä. Buffetin kukissa toistui sama linja kuin hääkimpussa, eli sekaisin valkoisia ja vaaleanpunaisia ruusuja ja neilikkaa (ainakin).

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter
 
© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti