5.7.2017

HÄÄT: Hääpuku, kampaus, meikki, kynnet, korut, kimppu..

Nyt esittelen mun oman hääpäivän lookin johon olin oikein tyytyväinen!

Tosiaan hääpuku ostettiin jo lokakuussa Sydänkävystä. Puku on Maggie Sotteron mallistoa. Pukua ei tarvinnut tilata, koska toinen esittelypuku oli juuri silloista kokoani, mutta koska sain painoa tippumaan niin pukua jouduttiin kaventamaan kaksi kertaa. Pukua jouduttiin myös muokkaamaan, koska se ei ihan miellyttänyt sellaisenaan. Tuo rinnuksen kohta meni alkujaan suoraan ja se ei mielestäni näyttänyt hyvältä, joten siitä tehtiin "sydämen mallinen" sekä pukuun lisättiin yläreunan koriste blingi ja vyö.
Puku löytyi kolmannesta liikkeestä jossa käytiin ja tämä oli puku jota viimeisenä kokeilin. Myyjä toi tämän ja kehoitti sovittamaan, koska ajatteli sen olevan minulle hyvä ja niinhän se oli!

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter
Alunperin mulle piti tulla tiara ja ehtisin sellaisen hommaamaankin, mutta ei saatu aikaiseksi sellaista kampausta joka sopi tiaran kanssa ja miellyttäisi omaa silmää. Aikaa kului ja tulinkin siihen tulokseen etten halua koko tiaraa, koska se olisi mielestäni ollut too much. Kuitenkin alusta asti etsin suht koht kireitä ja tyylikkäitä kampauksia, koska en missään nimessä halunnut, että hiukset on auki tai nutturasta roikkuvan hius suortuvia, koska mulla on lähes aina hiukset auki ja kiharat yms pysyy aika heikosti.. Onneksi äiti sai tämän kampauksen toimimaan ja se oli just sellanen mitä halusin. Hiuskoru löydettiin hääpukuliikkeestä sovituksen yhteydessä.

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter

© Lisa McWhirter

Koruja halusin pistää maltilla, ettei ole liikaa kaikkea kun noita tatuointejakin löytyy jonkun verran. Korvakoruina oli vain pienet timantit, koska toisessa korvassa on 16mm venytys, joten ei jäänyt paljon vaihtoehtoja. Käsikoru ja korvakorut oli siis heti selvillä. Eniten päänvaivaa tuotti kaulakoru, koska se ei saanut olla liian iso, ketju ei saanut olla liian pitkä ja kaiken malliset korut ei mielestäni tähän pukuun sovi. Löysin tämän kaulakorun vasta pari viikkoa ennen häitä. Halusin pitää yleisilmeen hillittynä, enkä halunnut, että on paljon kaikkea tai mennä överiksi korujen/timanttien suhteen vaikka niistä pidänkin.

© Lisa McWhirter

Kynsistä piti tulla erinlaiset, mutta kun tehtiin tällä tyylillä ensin kaksi kynttä niin se näytti omaan silmään niin hyvältä, että oli pakko laittaa kaikki kynnet samalla. Kumpaankin nimettömään lisättiin 5 timanttia, vaikka ne ei hyvin erotukkaan. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tälläistä mantelimaista muotoa ja näillä on paljon helpompi toimia kuin aiemmalla pyöristetyllä neliöllä, suosittelen!


Kuvia katsoessa en ole oikein ollut tyytyväinen meikkiini, peilistä katsottuna näytti aivan eriltä. Huulipuna oli oikeasti vaaleanpunaisempaa ja luomiväri näytti hyvin häivytetyltä, eikä näyttänyt niin tummalta kuin osassa kuvista.. No enää ei voi mitään, mutta pääasia että luonnossa näytti nätimmältä ja paremmin tehdyltä.
Meikistä sen verran, että kulmat muotoiltiin ja värjättiin ennen häitä, joten niille ei tarvinnut tehdä mitään hääpäivänä. Laitoin vedenkestävää ripsiväriä ainoastaan alaripsiin, koska en tykkää käyttää varsinaisia meikinpoistoaineita. Jos haluaa kestävää huulipunaa hääpäivään tai arkeen niin suosittelen Max Factorin Lipfinityä! Kestää koko päivän ja voi rauhassa syödä ja juoda. Mulla oli sävy 006 always delicate.

Selfie matkalla kuvauksiin

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunis lookki kokonaisuudessaan! Sun hääpuku on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  2. Hurmaava puku ja aivan ihana kimppukin <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! <3 Oot kyllä tosi kaunis morsian! <3 ja kukat ovat just sellaisia mitä haluan omiin häihinkin!

    VastaaPoista