5.1.2017

Jasmiina Hoo 2-vuotta - vuosikatsaus

Noniin, 2-vuotta sitten kirjoitin ensimmäisen blogi tekstini ja tässä sitä ollaan edelleen. Paljon on tähänkin blogivuoteen mahtunut. Toisena vuonna tuli julkaistua 63 postausta, kun taas ensimmäisenä 82, en ihan pistänyt paremmaksi, mutta ehkä tänä vuonna? Nyt lyhyt katsaus toiseen blogivuoteen! (Kursivoidut sanat on linkkejä postauksiin.)

Tammikuussa tuli täyteen ensimmäinen blogi vuosi ja kunnostin väliaikaisesti keittiömme tasot DC-Fixillä, samalla kun juhlin ensimmäistä savutonta vuotta! Paljon vuosipäiviä mahtui tammikuuhun! Tammikuussa vaihdoin myös kolmannen kerran banneria.

Helmikuussa oli isäni 60v syntymäpäiväjuhlat ja mentiin niitä juhlimaan Teneriffalle.

Maaliskuu oli kiireinen kuukausi ja se näkyi myös blogin puolella. Esittelin vain Teneriffan ostokset ja intoilin liikunnan ilosta, jota ei pitkään kuitenkaan kestänyt..

Huhtikuussa lakkailin kynsiä pitkästä aikaa hieman erikoisemmin ja vietin ihanan päivän Tukholmassa serkkuni kanssa.

Toukokuussa leivoin aika paljon, tein mm. mariannejuustokakkua, mangojuustokakkua ja raparperipiirakkaa. Toukokuussa alkoi myös remontti ikkunoiden vaihdolla.

Kesäkuussa muutin remontin tieltä vanhempieni luokse ja päivittelin purun edistyksestä ja taisin kirjoittaa ensimmäistä kertaa vähän häävalmisteluista.

Heinäkuu oli kiireistä aikaa talolla ja päivitin vain epäonnistuneet asukuvat ja ruokia joita tuli tehtyä.


Elokuussa pähkäilin mitä tehdä kodinhoitohuoneelle (ei ole vieläkään tiedossa..) ja kummat hääkengät ottaisin. Summasin kesän tapahtumia ja esittelin meidän talon pohjapiirrustuksen ennen ja jälkeen. Elokuussa myös pohdin omia meikki tottumuksia.

Syyskuun alussa alkoi kunnollinen tehtävä ja vietin 23v syntymäpäivät ja harmittelin kun elektroniikka sanoi itsensä irti. Aiemmin tilaamani hääjutut tulivat ja esittelin luottovaatteeni.

Lokakuussa päivittelin remontin kuulumisia ja pohdin että, onko remontti parisuhteen koetinkivi. Tein myös kolme asiaa haasteen.

Marraskuussa tein isälle hänen toiveestaan baileys-juustokakun ja tein pikkujoululahjaksi vanhemmille ja Jonille arpajoulukalenterit. Kirjoitin ensimmäistä kertaa kunnollisesta tehtävästä ja sen tuomista tuloksista.

Joulukuussa jouluksi tein jouluista rocky roadia, valkosuklaa riisimuro kuusimetsän ja karpaloista kerroskakkua. Tein myös lahjaksi joulupallokranssin. Ja päivittelin kuinka kuluneen vuoden tavoitteet onnistui.

Tämä oli ensimmäinen kuva blogissa 5.1.20215
Sivun katselujen koko historiassa on 6 933 tällä hetkellä.

Paras blogi kuukausi oli elokuu, jolloin julkaisin 10 postausta ja huonoimmat kuukaudet oli maalis- ja heinäkuu jolloin julkaisin molempina kuukausina vain 2 postausta.. 

Top 3 katsotuimmat postaukseni koko kahdelta vuodelta on:
1. DC-Fix keittiössä
2. Vanilja-valkosuklaajuustokakku
3. Matkailu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti