30.5.2016

Ikkunat vaihdettu

Vaihdettiin siis ensi töiksi kaikki ikkunat ja päätettiin pienentää olohuoneen ikkunoita samalla. Meillä on yhteensä 12 ikkunaa, 5 pienempää ja 7 isompaa. Ikkunat on sisäänpäin valkoiset ja ulospäin mustan väriset. Ikkunat otettiin Karelialta. Ikkunat oli vaihdettu parissa päivässä. Kolme ikkunoista tuli myöhemmin, mutta niiden asennuksessa ei mennyt kuin pari hassua tuntia. En huomannut ottaa olohuoneen ikkunoista kuvia sisältäpäin, mutta eiköhän ne näy myöhemminkin remontin edetessä!

Lähtötilanne on tässä:


Jouduttiin purkamaan olohuoneen ikkunat itse ennen ikkuna-asentajan tuloa, jotta ehdittiin ensin korottamaan seinää ja tehdä uusille ikkunoille sopiva "kolo". Purettiin myös ikkunoiden päällä olevat panelit ja tehtiin ne samalla uusiksi.

Nukuttiin yksi yö ilman olohuoneen ikkunoita, pelkkä pressu suojana. Ei ollut onneksi hirveän kylmä yö, mutta pressu rapisi paljon ja lintujen laulu kuului aika voimakkaasti sisälle. Meidän makuuhuone on siis ihan tuossa vieressä.

Seuraavana päivänä saatiin ikkunat onneksi paikalleen. Oli mukava nukkua yö kun kaikki ikkunat oli paikallaan.

Tässä olohuoneen ikkunaprojekti valmiina! Olen todella tyytyväinen että päätettiin pienentää ikkunoita, ne on paljon järkevämmän näköiset sisältäpäin katsottuna, eikä uloskaan päin näytä hassummalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti