11.6.2016

Deadline juhannuksena

Tavarat on ahdettu autotalliin ja purku hommat on hyvässä vauhdissa. Eteisen puolipanelit, kodinhoitohuoneen seinät ja katto, yhden huoneen kaapit, vaatehuone/hyllyt, kylmähuone ja siivouskomero on jo purettu sekä ovet ja patterit irroitettu. Meidän deadline on että juhannukseksi olisi kaikki purettuna.

Purettujen seinien alta löytyy laaja värien kirjo, eteisestä paljastui vasemmalta tumman vihreää ja oikealta puolelta vaaleenvihreää ja näiden värien alta kirkkaan punaista, yhden makuuhuoneen yksi seinä on ruskea ja muut keltaisia, toinen makuuhuone on turkoosi. Mitähän värejä vielä paljastuu..

Olen ottanut koko ajan väliaika kuvia edistyksestä, mutta harmikseni tietokone jossa on tallentamani kuvat on nyt autotallin uumenissa, enkä välttämättä pysty laittamaan ennen ja purettuna kuvia. Ellei käy hyvä tuuri ja ennen kuvat olisi vielä kamerassa!

Tänään en itse ollut asunnolla, joten en tarkkaan tiedä mitä kaikkea tänään on purettu, mutta mielestäni oli puhetta että purku vuorossa on keittiö!

Eteistä ja sen väriloistoa.

Kylmähuone vasemmalla ja siivouskomero oikealla.
Sitten siivousta välillä..
Huoneet pois. Näin paljon lisätilaa tulee keittiöön.

Yksi makuuhuoneista ilman tapettia ja kaapistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti