22.3.2023

Alexin syntymäpäiväjuhla

Viime viikon sunnuntaina vietimme Alexin 2-vuotis synttäreitä jalkapalloteemalla. Kutsuimme isovanhemmat, Jonin tädin ja kummit perheineen eli vain lähimmät, koska heistäkin tulee jo iso porukka. Alexin toiset kummit eivät päässeet paikalle, koska olivat kipeinä, mutta sovittiin, että he tulevat kylään myöhemmin. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja ilmapallot oli lasten mieleen ja niitä meillä olikin aika paljon. Ostimme heliumpullon niin Joni täytti itse pallot ja heliumia riittää vielä Felixin synttärien palloihin.

 
Tarjottavana meillä oli rieskakakku, pizzaa, karjalanpiirakoita munavoi pursotuksella, täytekakku, porkkanakuppikakkuja kanelikuorrutteella ja keksejä.Tehtiin muut itse paitsi mun äiti teki pizzan ja täytekakun. Täytekakussa oli vihreä kuula hilloa ja se oli todella hyvää! Suosittelen kaikkia kokeilemaan. 

 

 
Lahjaksi Alex sai Jonin isältä äänimuistipelin, mun vanhemmilta vaippoja ja rattikelkan (yhteislahja Felixin kanssa), kummitädiltä muumi piilosilla pelin, Jonin äidiltä adidas collegepuvun ja Jonin tädiltä rahaa, jolla ostin Alexille saappaat ja slipstop sisätossut.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti