20.3.2023

Kirje 2-vuotiaalle Alexille

Sinä, kaksivuotias poikani, olet jo niin iso, mutta samalla vielä niin pieni ihminen. Olet ihanan utelias ympäröivää maailmaa kohtaan, ja tutkit ympäristöä ihailtavan rohkeasti. Ainut asia mitä tällä hetkellä arastat on meidän robotti-imuri ja se on ihanaa kun juokset äkkiä äidin syliin katsomaan robotin imurointia. Nautin niistä hetkistä kun viihdyt pidempään sylissä kun muuten viipotat kovaa vauhtia menemään.

Kaksivuotiaana sinulla on vahva tahto, niin kuin on ollut siitä asti kun ensimmäisen kerran sinut näimme. Pidät isoveljesi (ja vanhempasi) kiireisenä, ja opetat hänellekin niin paljon, aivan kuin hän sinulle. Te olette maailman ihanin kaksikko, jotka olette hitsautunut niin tiiviisti yhteen. Ihailet isoveljeäsi ja olet aina hänen kintereillään kuten hän sinun.

On suuri onni, että saimme sinut. Ketään ei koskaan saa ottaa itsestäänselvyytenä, etkä sinä ole koskaan ollut sitä meille. Meillä kävi valtavan hyvä tuuri, että saimme vielä yhden rakkaan täydentämään omaa perhettämme. Sinä olet mullistanut meidän maailman, niinkuin jokainen lapsi mullistaa vanhempiensa maailman. Olet avartanut meidän ajatuksia, opettanut meille ymmärrystä, kärsivällisyyttä, rentoutta ja hetkessä elämistä.
 
Ihanaa syntymäpäivää äidin ja isin maailman rakkaimmalle 2-vuotiaalle. <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti