31.3.2023

Alex 2v

Minkälainen meidän Alex on ja mitä hän kaksi vuotiaana osaa? Hän on todella vikkelä ja vauhdikas. Hän juoksee kovaa ja osaa hyppiä vaikkei aina jalat irtoa maasta. Hänen lempileluja on tällä hetkellä autot ja hän pitää koottavasta traktorista ja sitä hän jaksaa purkaa ja kasata monta kertaa peräjälkeen. Hän pitää myös palloista, juoksukilpailuista sekä isoveljen kanssa painimisesta.
 
Alex on viime aikoina oppinut paljon uusia sanoja kuten anna, sinise, sisi, auto, pupu, avaa, appelsiini.. ja sanoo muutamaia sanoja peräkkäin kuten. "kato äiti" ja "auto siel". Hänen sanavarasto ei ole kauhean suuri, mutta kasvaa kokoajan. Hän yrittää paljon myös puhua, mutta on monesti vielä sellaista "omaa kieltä!
 

Eilen oli neuvola ja siellä kaikki oli ok. Hän painaa tällä hetkellä 13kg (12,2kg) ja pituutta on 91cm (88,9cm). Vaatteissa hän käyttää kokoa 92 ja vaipoissa kokoa 7. Alexilta puuttuu enää taaimmaiset poskihampaat eli yhteensä 4 hammasta. Alex on myös kaikki ruokainen, kaikkea hän syö aina hyvällä ruokahalulla ja kotona ei ole vielä mistään kieltäytynyt tai näyttänyt ettei tykkäisi. Päiväkodissa hän jättää syömättä raejuustot, mutta kotona nekin maistuu. 

Meillä asuu siis oikein ihanaja hurmaava pieni kaksi vuotias!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti