14.1.2022

Talviloma

Felixin kahden viikon mittainen joululoma on venynyt nyt ainakin neljän viikon talvilomaksi. Katsotaan uskallanko viedä häntä ensi viikollakaan hoitoon, koska nyt on niin paljon kaikkia pöpöjä liikkeellä enkä haluaisi hetkeen mitään uutta tautia kenellekkään. Meillä on mennyt päivät kolmisin mielestäni oikein kivasti, ulkoillaan pari kertaa päivässä säällä kuin säällä, leikitään, muovaillaan, piirretään, luetaan, tehdään palapelejä.. ym. 
 
Jonilla oli loppiasen jälkeisenä perjantaina pekkanen, joten silloin ja viikonloppuisin käytetään Felixin kanssa hyödyksi Alexin päikkärit ja tehdään kaikkea erilaista mikä on helpompaa ilman rattaita. Ollaan käyty mm. metsäretkellä missä oli eväät mukana; kaakaota, smoothieta ja kuivakakkua. Tähän lähelle tehtiin pari vuotta sitten uusi pulkkamäki ja siellä ollaan käyty laskemassa pulkalla usempaan kertaan. Ollaan kierretty myös hieman kauempanakin olevia leikkipuistoja. Jonin täti on ollut useampana päivänä meidän mukana. 
 
Nyt harmittavasti lumet alkaa sulamaan ja on todella liukasta! Kadun päähän tehdyt hienot lumitekeleetkin (tunnelit, penkit, lumiukot, iglut ilman kattoa) on muisto vain. Onneksi lunta kuitenkin vielä on ja ollaan pysytty tekemään lumikakkuja yms.
 
 

2 kommenttia:

  1. Huomenta!

    Haastan sut päivätehtävään nimeltä yllätysresepti! Otatko haasteen vastaan?💛


    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ehdottomasti kaivaa esille kokkauskirja ja kokeilla! :)

      Poista