3.12.2021

Poikien joululahjatoiveet

ALEX
 
Kuopukselle on paljon hankalampi keksiä lahjoja, koska kaikkea löytyy jo ennestään. Onneksi keksin sentään muutaman tarpeellisen jutun hänelle tai sellaisen mitä haluaisin myös hänelle, koska Felixilläkin on.  
 

1. Pitkän pohdinnan jälkeen tulin tulokseen, että kevyttoppahaalari olisi tarpeen.
 
2. Fleecehaalari, koska Felixiltä perityt fleece/välihaalarit on jääneet pieniksi ja seuraavat koot mitä on jemmassa on liian isoja.

3. NUK taikamuki, koska olen kuullut tästä mukista hyviä kokemuksia ja tällaista meiltä ei ennestään löydy.
 
4. Oma joulupallo vaaleansinisenä tai valkoisena.  
 
5. Koristejuna missä lukee Alex. Felix on saanut syntymäpäivälahjaksi tällaisen junan ja mielestäni se on kiva sisustuselementti hänen huoneessaan, joten Alexille olisi kiva saada samanlainen tai saman tyyppinen juna koristeeksi hyllylle.

FELIX
 
Felix haluaisi tietenkin kaikkea lahjaksi ja lelukirjoista on ruksittu lähes kaikki lelut ja muutenkin kysyttäessä toive vaihtuu päivittäin ja joskus jopa tunneittain. Olen koittanut hänen toiveiden pohjalta toivoa käytännöllisiä lahjoja mistä olisi iloa pidempään. 
 

1. Yhtenä päivänä hän haluaa robotti-ihmisen, toisena robottikoiran ja kolmantena robottihämähäkin, joten päädyin tähän.

2. Uusi porakone, koska viime vuonna saatu meni rikki kovan käytön vuoksi. 

3. Ryhmä Hau leluja missä on ajoneuvo mukana. Vainu on jo ostettu, joten mikä tahansa muu olisi mieleinen.

4. Pelejä, esim. muumit marjassa.

5. Joulukirjoja, koska meillä ei ole vielä yhtään! Olisi kiva lukea ennen joulua jouluaiheisia kirjoja niin olisi sitten ensi jouluksi valmiina.

1 kommentti:

  1. Mäki ajattelin ostaa tuon joulupallon pikkuselle!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista