27.12.2021

Joulu 2021

Ei mennyt niinkuin kuvittelin ja toivoin... Torstaina Felix alkoi yskiä ja aivastelemaan ja yöllä Alexin nenä alkoi vuotamaan. Menimme kuitenkin vanhempieni luokse jouluaattona, koska oltiin nähty melkein joka päivä viikolla eli olivat jo altistuneet pöpöille. Lähdettiin heti aamupalan jälkeen ja Felix pyytää yleensä heti ruokaa tai menee itse kaivelemaan kaappeja, mutta ei tällä kertaa. Hän oli muutenkin todella vaisu ja vähäpuheinen. Kun mun isä lähti hakemaan mun veljeä niin Felix makoili sohvalla ja nukahti yhtäkkiä. Pyysin Jonia tuomaan lääkettä samalla kun tulee joulupöytään, koska kuumehan hänelle nousi. Päivän mittaan myös Alex tuli kipeämmäksi ja hänelle nousi myös kuume. 
  
Perinteisesti samanlaiset paidat päällä ja ihanaa, että on yksi uusi tyyppi lisää tässä kuvassa!


Kun Alex nukkui toisia päiväuniaan me söimme jouluruokaa, paitsi Felix. Kun lääke oli kunnolla vaikuttanut niin silloinkin söi vain pari tomaattia ja lusikallisen rosollia. Yksi jäätelö maistui myöhemmin. Itse en paljoa ehtinyt jouluruuista nauttia, koska piti olla usein hytkyttelemässä Alexia takaisin uneen ja jäi jopa nälkä mikä on harvinaista jouluna. 


Alexin herättyä mun isä meni äkkiä viemään "roskia" eli vaihtamaan varastossa pukin vaatteet päälle ja tuli pukkina sisälle tuoden samalla lahjat. Felix ujosteli ja oli kokoajan mun äidin selän takana piilossa. Kuitenkin kun pukki teki lähtöä hän kiitti lahjoista ja huuteli heipat. Felix oli innoissaan jakamassa lahjoja ja myös avaamassa niitä. Lahjat avattiin aika haipakkaa, koska oli pakko päästä lähtemään kotiin kun Alexin iltapuuhat alkaa jo 17.45. 
 


Seuraavana yönä Joni oksensi ja hänelle nousi korkea kuume ja Felix oksensi aamulla. Kummatkin onneksi oksensi vain kerran. Alex tuli joulupäivänä ja tapaninpäivänä kipeämmäksi ja nyt yskii niin paljon ettei meinaa edes ruoka ja maito pysyä sisällä kun yskii niin kovin. Huomenna käydään varmuuden vuoksi lääkärissä tai varasin lääkärin jo tälle päivälle, mutta se peruttiin, koska lääkäri oli tullut kipeäksi.. 

Jouluaattoa päästiin siis hieman viettämään, mutta muuten ollaan oltu kotona parantelemassa potilaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti