14.11.2021

Isänpäivä 14.11.

Tänään oli Jonin ensimmäinen isänpäivä kahden lapsen isänä ja päivä alkoi tietenkin aamupalalla. Laitoin aamulla uuniin esipaistettuja sämpylöitä ja paistoin munia. Ensimmäistä kertaa ikinä sain lähes yhtä hyvät munat paistettua kun mun isä! Söin ensin poikien kanssa aamupalan ja sitten mentiin herättämään Joni ja vietiin aamupala sänkyyn ja Felix antoi päiväkodissaan tekemän lahjan. Felix oli maalannut hienon onnenkiven ja mukana oli pieni kortti. Olin hieman pettynyt tuohon korttiin, koska siinä oli vain tuo teksti ja toiselle puolelle Felix oli kirjoittanut oman nimensä ettei kortit menneet sekaisin päiväkodissa. Aiempina vuosina he ovat tehneet hienot kortit ja panostaneet niihin, mutta ei nähtävästi tänä vuonna. 
 
Viikolla me askarreltiin Felixin kanssa pappoille kortit ja paketoitiin lahjat. Ostin mun veljen kanssa meidän isälle baileys-joulukalenterin ja Jonin isä sai elokuvan ja karkkia. 
 


Lounaaksi tein hyvää pastaa ensimmäistä kertaa ja yllätyin kuinka hyvää siitä tuli vaikka mulla ei ollut selkeää ohjetta ja sovelsinkin jonkun verran. Ehdottomasti teen toisenkin kerran ja sitten voisin ottaa annoksesta kuvan ja jakaa ohjeen tänne, koska niin hyvää se oli. Lounaan jälkeen koristelin eilen tekemäni daim-juustokakun. 
 
Kolmeksi kutsuin mun vanhemmat ja veljen sekä Jonin isän vaimonsa kanssa viettämään meille isänpäivää. Viime vuonna oltiin meillä samalla porukalla isänpäivänä, koska paljastettiin silloin samalla Alexin sukupuoli kakulla ja se oli kiva kun kaikki oli täällä eikä meidän tarvinnut mahduttaa kahta kyläilyä samaan päivään, joten siksi kutsuin kaikki taas tänne. Tänä vuonna tarjolla oli juustokakun lisäksi äitini tekemä kinkkuvoileipäkakku. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti