21.11.2021

Alex 8kk

Eilen tuli 8kk mittariin ja harmittavasti meidän pienellä vauvalla on jo toinen antibioottikuuri menossa korvatulehdukseen! Ensin hänellä oli vasen korva hieman tulehtunut ja oikea terve, joten sai lyhyen ab-kuurin. Kuitenkin pian kuurin loputtua oireet tuli takaisin ja mentiin käymään uudestaan lääkärissä niin nyt myös oikea korva oli tulehtunut ja vasen mennyt huonommaksi, joten saatiin uusi viikon kuuri mitä syödään edelleen. Toivon todella, että tämä ab-kuuri parantaa korvat ja että pieni pysyisi terveenä eikä saisi kaikkia Felixin päiväkodista tuomia pöpöjä itselleen.  

Vaikka Alex on ollut paljon kipeä niin on hän silti ollut tyytyväinen oma itsenstä ja vauhti hänellä on todella kova ryömien ja hän lähtee välillä yksin seikkailemaan pitkin asuntoa vaikka huoneet olisi ihan pimeinä. Utelias pieni poika hänkin. Hän hakeutuu usein konttausasentoon, mutta ei vielä konttaa ja osaa istua pienen hetken ilman tukea. Alex ei säiky/pelkää mitään ääniä tai oikeastaan yhtään mitään tai ketään, hän on tottunut menoon ja ääneen pienestä pitäen.

Neuvola-lääkärin pitäisi olla 8kk iässä, mutta täällä on kuulemma pulaa lääkäreistä, joten saimme tämän ajan vasta joulukuun puoleen väliin eli hän on silloin melkein jo 9kk. Olisi ollut kiva päästä ajallaan ja tietää mitat ym, vaikka lääkärissä kyllä punnittiin kun oli pakko tietää tarkka paino antibioottia varten ja paino oli noin 9,5kg. 

Voisi sanoa, että ollaan nyt siirrytty käyttämään vaatteissa kokoa 80. Jotkut 74 käy vielä muutaman kerran päällä ja sitten pistän nekin pois. Vaipoissa edelleen koko 5 on hyvä. Päiväunia on vielä kolmet, mutta viimeiset lyhyet 5-15min unet tulee varmasti jäämään pian pois. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti