9.2.2021

Tv-tason fixaus

Ehdin juuri viime kuussa esittelemään olohuoneen uutta ilmettä ja nyt heti olohuone on päivittynyt jälleen! Kerroin viime kuussa, että haluan uusia tv-tason, sohvapöydän ja maton, mutta nämä hankinnat saa odottaan ainakin sen 3-vuotta, että pojat on isompia. Kuitenkin tv-tason ja sohvapöydän eriparisuus häiritsi niin paljon, että tv-tasoa oli pakko päivittää. Taisin saada tämän idean viime viikon torstaina ja heti perjantaina hain bauhaussista kaksi rullaa harmaata dc-fixiä mikä on lähes saman sävyistä kuin tuo sohvapöydän harmaa pinta. 

Heti lauantaiaamuna aamupalan jälkeen aloimme Felixin kanssa repiä aiempaa valkoista dc-fixiä pois kun tosiaan tv-taso on alkuperäisesti tumman ruskeaa puuta joka fiksattiin valkoiseksi kun pääsimme muuttamaan remontin jälkeen tänne (tästä pääset katsomaan ensimmäisen fixauksen). Vanha fixi lähti todella hyvin ja helposti pois ja tason pinta oli todella hyvässä kunnossa, eli pinta ei mene mitenkään piloille fixistä. Muutamaan kohtaan jäi liimapintaa, mutta ne sai todella helposti ja nopeasti putsattua pois. Joni laittoi puolestaan uudet fixit pintaan. Laitto sujui taas nopeasti ja helposti ilman yhtään ilmakuplaa. 

Tämä muutos raikasti kyllä olohuoneen ilmettä todella paljon! Olen todella tyytyväinen lopputulokseen vaikka keskellä onkin sauma ja sävy ei tietty ole täysin sama kuin sohvapöydässä, mutta mielestäni riittävän lähellä. Nyt jaksan paremmin katsoa näitä seuraavat 3-4 vuotta, että pääsen huonekalukaupoille!
 
Ennen

Jälkeen

 Mitä mieltä te olette lopputuloksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti