26.5.2020

Viikonloppuna

Viikonloppu oli taas ihanan rento ja viimein lämmin, ajoittain jopa kuuma! Jäätiin heti perjantaina päiväkodin jälkeen ulos ja Felix leikki traktorillaan, joten itse sain perattua hieman reunapuskia.

Lauantaina mentiin koko perhe kävelylle heti aamusta ja käytiin samalla honkkarin viherpihalla hakemassa ulos kesäkukkia. Punnitsin pitkään uskaltaako sinne mennä, mutta oltiin siellä jo melkein heti kun se aukesi ja tosiaan kukat oli ulkona ja kassan työntekijä oli sellaisessa mökissä, eli ei niin lähellä kun normi kaupassa ja ostosten summa riitti lähimaksuun. Nekin vähäiset ihmiset jotka siellä silloin oli kiersin kaukaa. Tarkennuksena vielä, että menin itse edeltä, Joni ja Felix tuli vain kassan ajaksi "auttamaan" ja että saatiin kukat ja multa pakattua rattaisiin. Kun tultiin kotiin niin heti istutettiin kukat. Pelargonian laitoin sellaisenaan vain ruukkuun ja pöydälle, mutta muratit ja tähtisilmät laitoin oikein multaan. Päiväunien jälkeen mentiin taas ulos ja Felixin kanssa käytiin välillä kävelemässä metsissä ja puistossa. Joni leikkasi sillä aikaa ruohon ja Felix olisi todella mielellään auttanut ja hän loukkaantuikin syvästi kun en häntä päästänyt lähelle käyvää ruohonleikkuria!

 


Sunnuntaina ilma oli viileämpi ja säätiedon mukaan koko päivän piti sataa, enemmän ja vähemmän. Mentiin silti aamupäivällä ulos vaikka oli märkää ja silloinkin hieman tihutti. Tihkusade ei onneksi haittaa, koska mulla on saappaat ja sadetakki, joten pysyn itsekkin kuivana. Iltapäivällä ei satanut ulkoilun aikana, mutta märkää ja viileää oli edelleen. Felix leikki pitkään alla näkyvässä puussa ja itse sain juoruilla naapurin kanssa pitkästä aikaa kunnolla. Ja ulkona olikin itseasiassa todella virkistävää ja raikasta, yllätyin, että pidin ulkoilusta ja säästä, koska noin muuten en ole juurikaan ulkoilmaihminen, valitsen melkein aina säästä riipumatta sisätilat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti