12.5.2020

Äitienpäivä viikonloppu

Äitienpäivä viikonloppu meni aika saman kaavan mukaan kuin kaikki muutkin viikonloput. Lauantaina käytiin aamupäivällä kolmistaan päiväkodin pihalla eväsretkellä, koska nyt koronan takia päiväkodissa ei ollut äitienpäivän aamiasta, joten he olivat järjestäneet pihalle tehtäväradan jota sai mennä tekemään halutessaan. Siellä oli mm. eläinten etsintää, hippaa, lauluja ja niihin tanssit, yläfemmojen tekoa eri tavoin, perheenjäsenten kehumista ym. Oli tosi kiva, että he olivat järjestäneet tälläisen niin saimme itsekkin viettää aikaa siellä pihalla kun ei tule niin tarkkaan katsottua mitä kaikkea siellä on kun hakee Felixin ja piha on täynnä lapsia. Mentiin muutenkin hyvään aikaan, koska koko aikana pihalle tullut muita, joten ei tarvinnut miettiä turvavälejä ym.


Lauantai iltapäivänä mun vanhemmat tuli meidän kanssa pihalle leikkimään. Äiti toi samalla mulle tekemäänsä äitienpäiväkakkua ja mä annoin hänelle lahjan sunnuntaina varten. En huomannut ottaa lahjasta kuvaa, mutta annoimme kynttiläalustan ja valkoisen tyynyliinan jossa luki "Maailmalle olette vain mummi ja pappa, mutta minulle olette koko maailma ♥ Felix. Tämä siis oli myös mun isälle aikainen isänpäivälahja.

Sunnuntaina Jonin piti herätä Felixin kanssa, jotta saan heräillä rauhassa, koska herään itse yleensä hieman ennen Felixiä, joten piti olla loikoilu aamu. Kun he olivat vaihtaneet vaatteet ja pesseet hampaat niin kuulin juoksuaskeleet ja "äitii äitii äitiii" huutoa ja ovi aukesi voimalla ja Felix jo hyppäsi sänkyyn. Eli sain loikoilla noin 5min pidempään, mutta ei se haitannut kun oli noin ihana "herätys"! Felix antoi päiväkodissa tekemänsä lahjan ja kortin, ja sain jopa itse avata lahjan, yleensä siis Felix auttaa lahjojen avaamisessa. Joni antoi myös suklaalevyn. Nousin sitten myös heti ja Joni teki meille aamupalaa ja tuhdin tekikin, en ole aikoihin syönyt niin tuhdisti heti aamulla! Oli croissantteja, valkosipulipatonkia, texmex-munakasta ja jälkkäriksi bebe-leivos. Aamiaisen jälkeen mentiin vielä hyvällä säällä ulos, leikattiin ruoho ensimmäistä kertaa, laitettiin pihakalusteita paikalleen ja Joni kävi vaihtamassa mun autoon viimein lämpötila-anturin, joten nyt ilmastointi toimii vihdoin oikein.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti