27.5.2020

Uusia meikki hankintoja

Katsoin yhden Annemarin ig storiesta hänen perus meikin työarkeen, sain siitä todella paljon hyviä vinkkejä omaan meikkaamiseen! Löysin uusia tuotteita ja tekniikoita miten tehdä. Tuollaista meikkitutoriaalia olen etsinyt ja halunnut, mutta ei ole aiemmin osunut vastaan. Seuraan muutamia, jotka työkseen tekee meikkejä, mutta heidän vinkit ja neuvot ovat liian ammattimaisia ja käytettävät tuotteet todella kalliita. Onneksi tämä Annemari teki tälläisen "tavallisen" ihmisen meikkivideon. Haluankin nyt esitellä ostokseni ja kertoa omat mielipiteet tuotteista ensimmäisen kokeilun jälkeen. Toivottavasti joku muukin saa hyviä vinkkejä näistä!


Ensimmäisenä tilasin Setting Sprayn, en ole aiemmin testannut, koska se tuntuu jotenkin oudolta ajatukselta, että suihkuttaa naamaan jotain. Nyt päätin kuitenkin kokeilla, koska Annemari on ammatiltaan lentoemäntä ja hänellä pysyy meikki videolla nähtyjen tuotteiden kanssa hyvänä monta tuntia, joten ajattelin, että nyt on korkea aika testata, jos tämä toimisi minullakin. Tämä Setting Spray on hieman hintavapi (32€ 118ml), mutta en halunnut ostaa nyt jotain muuta halvempaa ja todeta sitä huonoksi ja tilata sitten kalliimpaa ja oletettavasti parempaa ja eipä sitä hirveesti kulu! Ensimmäisen päivän kokeilun jälkeen voin todeta toimivaksi. Meikki pysyi hyvänä koko päivän, vaikka olinkin etätöissä eli "kevyempää" työtä kun ei tule liikuttua kotona niin paljon.

Tilasin uuden concealerin vaaleammassa sävyssä mitä minulla nyt on. Opin videolta tämän laittoon paremman taktiikan, mutta tätä en ole vielä kokeillut. Tänään laitoin vielä sitä mikä minulla jo on avattuna ja totesin taas, että se on liian tummaa tai liian lähelle meikkivoiteeni sävyä. Käytän kuitenkin sen ensin loppuu ennenkuin edes testaan tätä. Tätä videolla ei siis suositeltu, päädyin muuten vain tähän.

Ostin nyt testiin Maybellinen Super Stay Matte Ink vedenkestävän huulipunan. Olen kuullut kehuja tästä aiemminkin, mutta en jostain syystä ole ostanut. Olen ostanut kolme veden kestävää huulipunaa Nu Skiniltä ja ne on todella hyviä, tosin hieman hintavia ja hankalasti tilattavissa vain jälleenmyyjien kautta, toki voi luoda omat tunnukset Nu Skinille, mutta en halunnut, koska ei niitä ihan joka viikko tulisi tilattua. Otin tästä Maybellinesta saman sävyn kun videolla, koska videolla sävy näytti mieleiseltä. Valikoimassa on useita ihania sävyjä joita haluaisin lisäksi, sillä tämän testin perusteella huulipuna menee ehdottomasti jatkoon! On pysynyt yhtä hyvänä koko päivän juomisista ja syömisistä huolimatta kuin kalliimat Nu Skinin huulipunat.


Olen usein päivän mittaan lisännyt hieman puuteria kun naama on alkanut kiiltämään, mutta sehän on iso virhe! Ei tietenkään kannata missään nimessä kerrostaa meikkiä pitkin päivää, mutta en ole keksinyt muutakaan, kunnes videolla näin ensimmäistä kertaa oil control paper:in eli suoraan suomennettuna öljynhallintapaperin! Miten en ole tiennyt näistä?! Ja nämä on vielä Essencen eli ei ole hinnalla pilattu (2,50€ / paketti jossa 50kpl). Ja tuo pieni paperin pala todella toimii! Painelin sitä niihin kohtiin joissa oli kiiltoa ja niin lähti kiilto, eikä tarvetta puuterin lisäykselle ollut. Ja tuo vie vain öljyisyyden/kiillon, paperiin ei näytä jäävän yhtään meikkiä. Olen niin innossani näistä, nyt kun totesin nämä toimiviksi niin täytyy pistää ehdottomasti tilaukseen lisää!

Tilasin myös tuollaisen Lumenen virkistävän kasvosuihkeen mikä tekee kasvoille pirteämmän ja ei niin kuivan olon esim. juuri työpäivän loppupuolella.  Tätä en ole vielä kokeillut, koska kotona ei ollut tarvetta kun on hyvä ilmanvaihto ym. Toimistolla kasvot tulevat välillä iltapäivällä kuivan ja kireän oloisiksi, joten tätä on varmasti hyvä käyttää silloin.

Samalla laitoin tilaukseen kuvassa näkyvän päivävoiteen. Mulle ei ole vuosien saatossa tullut mitään lemppari kasvovoidetta, joten valikoisin tuon vain sattumalta kun aiempi on loppumassa. Ekan käyttö kerran jälkeen vaikuttaa ihan hyvältä, kuten moni muukin. Tilasin myös kulmakarvojen värjäyssetin, koska jostain syystä kauppakassipalvelujen kautta sitä ei pysty tilaamaan samalla ruokaostosten kanssa? En huomannut sitä lisätä kuvaan, mutta sitä samaa olen käyttänyt vuosia, nyt oli paketin ulkomuoto vähän muuttunut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti