2.8.2019

Petäjävesi & Tuuri

 


Ystävämme 40-vuotis syntymäpäiviä vietettiin lauantaina Petäjävedellä Taipaleen tilalla. Meiltä kestää ajaa 4h, joten oli selvää, että jäämme yöksi. Onneksi Taipaleen tilalla oli aittoja vuokrattavissa. Pyysin hyvissä ajoin mun vanhempia hoitamaan Felixiä, tämä olikin ensimmäinen yön yli hoitokeikka niin, että kummatkin minä ja Joni olimme poissa. He tulivat tänne meille, jotta Felixillä oli tuttu ympäristö ja tietty kaikki tarvikkeet lähettyvillä. Hoito meni hyvin, eikä ollut mitään ongelmaa missään kohtaa.

Lähdimme lauantaina klo 11 ajamaan Petäjävedelle. Matkalla pysähdyimme Urjalan Makeistukkuun, koska en ole pitkään aikaan käynyt siellä, pienempänä pysähdyimme aina sinne kun menimme mummulle. Haimme myös Mäntästä matkan varrelta kaverin kyytiin ja olimme perillä juuri sopivasti 14:40 kun juhlat alkoivat klo 15.




Juhlat oli rennot, pukeutumiskoodikin oli rento, koska oli luvattu kuumaa päivää. Taipaleen tilan sauna, palju ja tietty järvi oli käytössämme. Itse en mennyt saunaan tai uimaan, mutta aikalailla kaikki muut kävivät. Onneksi eivät yhtäaikaa, niin oli aina juttuseuraa. Menin muutenkin jo ajoissa nukkumaan, tai no ei sitä voinut nukkumiseksi kutsua kun aitassa oli niin kuuma, etten meinannut saada unen päästä kiinni ja sitten kun sain niin havahduin kokoajan hereille.

Sunnuntaina lähdimme aamupalan jälkeen ajamaan Tuurin kyläkaupalle. Se on vakio, että kun käy Petäjävedellä niin Tuurissa on käytävä, koska se on melko lähellä eikä kierrä paljoa. Tällä kertaa en löytänyt Tuurista niin paljon ostettavaa kuin yleensä, mikä on ehkä ihan hyvä juttu! Käytiin myös Tuurin Grillillä, koska Sami Hedberg kävi siellä Grillit huuruun ohjelmassa ja tämä grilli voitti sen jakson!


Kotona odotti hyvän tuulinen Felix ja hän oli todella innoissaan tuliaisistaan, eli pikku siivousvälineistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti