3.8.2019

Viisaudenhammas 3/4

Enää on jäljellä yksi haastava viisaudenhammas sillä tämän viikon maanantaina sai viimeinen yläviisuri kyytiä! Viisuri alkoi tietenkin sattumaan lauantaina heti kun startattiin auto kohti Keski-Suomea. Ajattelin ensin, että jossain hampaan välissä on varmaan ruokaa ja harmittelin kun muistin unohtaneeni hammaslangan kotiin. Kuitenkin illan mittaan tajusin, että viisurihan se on kun vaivaa. Onneksi se ei ollut mitenkään älyttömän kipeä, pientä jomotusta vain. Pystyin onneksi nukkumaan ja syömään sen kanssa.

Heti maanantaiaamuna soitin hammaslääkäriin ja ihme kumma sain heti ajan klo 12! Luulin ajan menevän vähintään loppuviikkoon. Onneksi mun iskä pääsi meille lyhyellä varotusajalla vahtimaan Felixiä niin pääsin menemään. Hammaslääkäri otti ensin kuvan hampaasta, jotta näkee miten juuret on ja onneksi ne oli hyvin niin hän sai heti repästyä hampaan pois. Itse repäisy kesti taas varmaan 20sek, puudutsaineen vaikuttamiseen meni pisin aika.

Suu parani nopeasti ja otin buranaa vain samana päivänä. Seuraavana päivänä taisin syödäkkin jo ihan normaalisti. Poistopäivänä sai syödä vain kylmää, joten olin varmuuden vuoksi jäätelökuurilla, vaikka en jäätelöstä erityisemmin pidäkkään. Okei, illalla söin muutaman lihapullan, koska jäätelöstä tuli ällöttävä olo..

2 kommenttia:

  1. Sinulla on mennyt poiston jälkeen hyvin. Minulta poistettiin muutama kuukausi sitten hammaslääkäriasemalla viisaudenhammas. Mulla oli turvonnut poski vielä seuraavanakin päivänä ja en pystynyt kunnolla syömään.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, ikävä kuulla! Toivottavasti pian kuitenkin helpotti!

    VastaaPoista