21.4.2019

Felix 1v

Eilen meidän pieni rakas Felix täytti vuoden klo 8.08! Nyt meillä asustaa vauvan sijaan toimelias taapero. Me juhlittiin eilen lähempien kesken synttäreitä, joten en ehtinyt tulla julkaisemaan 1v postausta ajallaan. Palaan juhliin erikseen, koska nyt mennään Felixin kuulumisiin!

Pari viikkoa sitten Felix otti ensimmäiset askeleensa, ensin ihan vain 1-2 askelta, mutta jo 14.4. hän käveli noin 8 askeleen verran! Hän ihan randomisti nousee seisomaan ja lähtee kävelemään X määrän askelia. Jos koittaa "lähettää" kävelemään niin silloin hän ei lähde. Edelleen konttaus on siis pääasiallinen liikkumismuoto, mutta kokoajan enemmän kävellään.

Felix on edelleen kova tanssimaan, taputtamaan ja heiluttamaan, ja nyt hän myös antaa paljon tavaroita ja odottaa saavansa niitä myös takaisin, kiitos - ole hyvä meiningillä. Felix on kova kiipeilemään, hän kokoajan kiipeää sohvalle ja nojatuolille edestakaisin ja nyt myös keittiössä olevalle jakkaralle! Hän myös kerää esimerkistä omat mega bloksinsa laatikkoon leikin jälkeen.

Olemme siirtyneet käyttämään vaatteissa kokoa 80. Hampaita on edelleen ne samat kaksi, mutta yläetuhampaiden kohta näyttäisi hieman pullottavan, eli ehkä sieltä pian jotain puskee läpi! 1v neuvola on vasta ensi viikon perjantaina, joten mitat tulen kertomaan myöhemmin. En malta odottaa neuvolaa, kun viimeksi oli tosiaan 8kk neuvola, mutta hyvä näin, koska saatiin rauhassa juhlia juhlat ja käydä 1v kuvauksissa ilman huolta, että tuleeko saatavista rokotteista jotain oireita.

Paljon onnea vielä kerran meidän mahtavalle 1-vuotiaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti