23.4.2019

1-vuotisjuhlat

Felix täytti tosiaan vuoden lauantaina 20.4. järjestimme juhlat samalle päivälle. Synttärit osui kivasti tänä vuonna pääsiäiseen, joten teemana oli yllätysyllätys pääsiäinen! Tämä teema oli helppo toteuttaa ja olisin muutenkin koristellut kodin pääsiäisteemaisesti. Koristeina meillä oli tipuviiri, perus ilmapalloja, foliopallo, koristeltuja pajunoksia ja rairuohoa.

Tarjottavina meillä oli lohimoussekakku, kalastaja-eemelin piirakkaa, kinkkuwrappeja, kinder-kääretorttu, appelsiini kuppikakkuja, päärynä-vaniljakakku ja lapsille sopiva marjakakku. Tarjottavia oli riittävästi ja kaikki oli omasta mielestä todella onnistuneita ja hyviä! Mä tein itse kinder-kääretortun, kuppikakut ja marjakakun, Joni teki wrapit ja mun äiti teki loput. Julkaisen myöhemmin ohjeet noihin mun tekemiin herkkuihin.




Pidimme tosiaan vain yhdet juhlat, koska kutsumme aina tämän tyyppisiin juhliin vain lähimmät, joten mahduimme ihan hyvin kaikki kerralla tänne meille. Synttärit alkoi Felixin päikkärien jälkeen eli tarkasti klo 16.15! Felix oli ihmeissään kun koti oli yhtäkkiä täynnä vieraita. Hän sai paljon lahjoja, mutta ihmekumma paketit ei juuri kiinnostaneet vaikka koitin "yllyttää" repimään paperit auki :D Eniten kiinnosti synttärikortit! Hän sai mm. mega blokseja, duploja, pallon, crocsit, kirjan, pari pehmolelua ja junan jossa lukee Felix.

Juhlat meni oikein kivasti, vaikka Felix pelästyikin meidän onnittelulaulua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti