6.2.2019

Ruoanlaitto vimma

Viime aikoina mun on tehnyt mieli tehdä sellaisia ruokia joita en ennen ole tehnyt, paitsi koulussa tein kun opiskelin catering-alaa, mutta siitä on jo niin kauan etten laske niitä enää mihinkään. Nämä ruoat on ollu ihan perus arkiruokia, mutta jostain syystä jäänyt tekemättä. Tämä vimma alkoi kaalilaatikosta, kun ystäväni teki ja sanoi sen olevan tosi helppoa, no heti seuraavana päivänä päätin itsekkin tehdä. Joni tykkää vain hyvästä ja hyvin tehdystä kaalilaatikosta, ja hän tietää vain muutaman kun osaa tehdä hyvää, mutta onneksi mun kaalilaatikko kelpasi hänellekkin ja pääsee "jatkoon"!


Seuraavaksi tein makkarakeittoa, joka vasta helppoa olikin ja oli tosi hyvän makuista! Tänään olisin tehnyt rieskoja, mutta multa puuttuu kermaviili, joten päätinkin kokeilla tehdä itse kakkupohjan. Olen aina tykännyt ja osannut leipoa, mutta perus kakkupohjaa en ole tehnyt. Pohja vaikuttaisi onnistuneen, mutta se saa mennä pakastimeen odottamaan täyttöä ja koristelua, kun nyt ei tee mieli täytekakkua.

Nyt kokoajan mietin, että mikä olisi sellainen perus (tai ei niin perus) arkiruoka jota voisin seuraavaksi kokeilla... Mulla ei tule mitään mieleen mitä en olisi tehnyt vaikka tiedän niitä olevan! Ideoita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti