18.2.2019

Synttärikakku

Mun isällä oli lauantaina synttärit, ja sovittiin, että mä tuon täytekakun, koska tein ensimmäistä kertaa kakkupohjan viikko sitten. Päätin heti että väliin tulee sitä Arlan uutuus vadelma-valkosuklaarahkaa ja kermavaahtoa. Mulla oli myös selkeä visio mielessä miten haluan kakun koristella, mutta en löytänyt visiota vastaavaa kuvaa mistään, joten oli pakko vaan koittaa miettiä mistä jutuista voisin saada sellaisen kun halusin.

Koristeiksi siis tuli erinvärisiä macaronseja, suklaaseen dipattuja mansikoita ja kermavaahto "ruusuja". Koriste kermavaahdon värjäsin vihreäksi, koska halusin testata geeliväriä, josko sillä saisi tummempaa vihreää kun sillä perus elintarvikevärillä, koska Felixin synttärikakkuun tulee ehkä vihreää niin nyt oli hyvä testata. Ensin piti tehdä koko kakusta vihreä, mutta en halunnutkaan ja tosta pienestä määrästä näki ihan hyvin, ja ehkä se geeliväri ei ollutkaan ihan niin hyvää kun ajattelin sen olevan.

Kakun ulkomuodosta ei siis tullut ihan mun vision mukainen, mutta ihan hyvä kuitenkin. Ja pääasia, että maku ja pohjan kostutus meni nappiin! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti