8.2.2019

Sadonkorjuu rieskat

Sain eilen tehtyä näitä rieskoja joista puhuin aiemmin kun Joni toi mulle sen puuttuvan kermaviilin! Nämä rieskat on nopea ja helppo tehdä, mutta ne ovat vähän makean makuisia, joten jos et pidä makeasta ruoasta niin nämä ei ehkä ole sinua varten. Kokeilen seuraavaksi ei niin makeaa rieskan ohjetta, kunhan saan öljyä. Aina puuttuu jotain...

1prk kermaviiliä
3dl puurohiutaleita 
0,5tl suolaa 
1 iso porkkana 

1. Kuori ja raasta porkkana. 
2. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja sekoita. 
3. Voitele leivinpaperia hieman ja muotoile taikinasta kuusi rieskaa.
4. Paista uunissa noin 15min 190 asteessa.  
5. Nauti lämpimänä voin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti