3.8.2016

Mitä tehdä kodinhoitohuoneelle?

Remonttia on tehty edelleen joka päivä ja ollaan jo siinä pisteessä että vähän on jo tehty uuttakin. Tosin nyt tuli hieman "takapakkia"/hidasteita viemäröintien osalta, mutta silti olen miltein stressaantunut miettiessäni tulevia pintoja, vaikkei ihan vielä pintoja olla laittamassakaan. Tykkään kuitenkin kun kaikki pinnat jne on tiedossa että mistä tulee ja mitä tulee.
Vaikka onkin ihanaa kun saa kaiken valita itse ja saa uutta, mutta on siinä omat haastensakin, täytyy koittaa miettiä monelta kannalta ja mikä mielyttäisi silmää vielä vuosienkin päästä.

Kodinhoitohuone/saunan eteistila on yksi suurimmista päänvaivaa aiheuttavista tiloista. Lattia on päätetty laittaa samanlaiseksi kuin muuallekin eli laminaatilla, koska se ei ole märkätila. Mutta entäpä seinät.... Tapetti ei ole vaihtoehto tähän tilaan ja en myöskään halua vain maalauttaa valkoiseksi, enkä tiedä mikä muukaan väri olisi hyvä, koska en halua hallitsevia värejä seiniin tai muihinkaan "kiinteistiin" juttuihin. Värimaailma koko asunnossa tulee olemaan harmaa/valkoinen ja eteinenkin maalataan harmaaksi niin mietin että jos maalaisi jollain harmaansävyllä khh:n, niin onko sitten asunnossa liikaa harmaata seinää. Missä menee raja? Mietin aluksi valkolakattua sisustuspaneelia, koska tilassa oli ennenkin puupaneelia, mutta sekin mietityttää..

Patterit lähtee, koska kaikkialle tulee lattialämmitys.

Näiden lisäksi mietityttää se kun ikkuna seinälle on tarkoitus laittaa kaapistot ja taso, mutta onko se hullun näköinen kun on vaan se alataso eikä yläkaappeja. Ikkunan takia normaaleja yläkaappeja ei voi laittaa ja ikkunan sivuille jää normaalia pienemmät välit niin korkeakaappikin voisi näyttää hullulta, varsinkin ilman yläkaappeja... Kaikki ideat ja ehdotukset ovat siis enemmän kuin tervetulleita!


Tämä kohdistuikin näköjään pelkästään kodinhoitohuoneeseen vaikka piti käsitellä kaikki mieltäpainavat tilat, mutta taidankin jakaa ne omiin postauksiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti