28.8.2016

Omat meikki tottumukset

Muistan kun sain äidiltä ensimmäisiä meikkejä hänen meikkipussistaan jo aika nuorena, mutta meikkaamisen aloitin pikku hiljaa ala-asteella, varmaan 5-luokalla? Meikin käyttöni alkoi pelkällä huulikiillolla, mutta jatkui jotenkin niin että laitoin VAIN kajaalia yläluomelle ja sitten se jäi pois ja käytin vaan poskipunaa tms. Joka tapauksessa pikku hiljaa yksi meikki kerrallaan. Meikkipussini sisältö kuitenkin kasvoi koko ajan äidiltä käyttämättömäksi jääneistä meikeistä ja yläasteen alussa meikkaus tasoittui eli käytin kaikkea sopu suhtaisesti, paitsi kulmakarvoja en heti alussa osanut piirtää (minulla on siis aika vaaleat kulmakarvat luonnostaan). Ripsiväriä tuohon aikaan kului paljon, liikaa, myönnän.


Olen meikannut siitä asti lähes päivittäin ihan tähän päivään asti, toki vähän neutraalimmin. En meikkaa niinkään pinnallisista syistä, vaan pitkälti tottumuksesta ja voin ihan hyvin mennä viemään roskat, salille tai kauppaan ilman meikkiä. Perus meikki aamuisin käy samalla rutiinilla kun hampaiden pesu, siihen menee noin 10min. Päivittäisen meikkauksen olen varmaan oppinut kotoa, sillä pienestä asti olen nähnyt kun oma äitini on meikannut joka päivä, koska hän on kampaaja ja kuuluu ikäänkuin työn luonteeseen olla aina huoliteltu. Tykkään meikata ja viihdyn meikeissä, mutta silti on ihanaa saada pestä illalla meikit pois!

Päivittäiseen meikkiin kuuluu meikkivoide, puuteri, poskipuna, kulmakynä, ripsiväri ylä- ja alaripsiin. Satunnaisina päivinä laitan huulipunaa ja ylös eyelineria, päivästä ja fiiliksestä riippuen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti