30.9.2023

30-vuotisjuhlien ohjelmaa

Halusin juhliin jotain helppoa ja kevyttä ohjelmaa johon mahdollisimman moni voisi osallistua. Ei siis mitään yksilötehtäviä pantomiimin tai esityten muodoissa. Juhlissa oli 25 vierasta joista suurimmat osat eivät tunteneet toisiaan entuudestaan, joten ensimmäinen tehtävä oli mennä riviin etunimen mukaan aakkosjärjestykseen. Ensin ajattelin pituuden mukaan, mutta tuossa nimijärjestyksessä tuli paremmin muiden nimet tutuiksi ja ehkä jokunen jäi jollekin mieleen. Kun rivi oli vamis ystävilläni oli yllätystehtävä ja jouduin kertomaan jokaisesta vieraasta mistä tunnen heidät. Tehtävä oli kiva, kylläkin aika yksitoikkoinen kun suurimman osan tunnen töiden kautta :D. Sen jälkeen otettiin jako neljään ja näin muotoitui neljä joukkuetta. Jokaisessa joukkueessa oli 6 henkilöä (yksi vieraista ei osallistunut ja tavallaan hyvä niin, koska tuli tasamäärät joukkueisiin.) 

Ensimmäisessä erässä oli kolme tehtävää joista kerättiin pisteitä. 1 ja 2 joukkue kisasi toisiaan vastaan ja 3 ja 4 joukkue. Ensimmäinen tehtävä oli "drinkin" veto. Täysi vesilasi laitettiin tietyn matkan päähän wc-paperin päälle ja lasi piti vetää itsensä luo wc-paperia pyörittämällä rullaan. Pelin voitti se kumpi sai lasin vedettyä ensin itsensä luo, jos vettä läikkyi paperille niin paperi meni helposti poiki, joten tällöin oli suoraan hävinnyt. 

Toisena tehävä oli sammakon napautus kuppiin. Molemmista joukkueista kisattiin vastakkain ja se kumpi sai ensimmäisenä sammakon kokonaan menemään kuppiin voitti erän. 
 
 
Kolmantena tehtävänä oli täyttää minusta tehtäviä ja minä tarkistin sitten tulokset. Toinen oli tämä vai tuo ja toinen ever or never, mutta suomensin sen olen/en ole muotoon. Itse kisasin joukkueessa 1, mutta tämän täyttöön en tietenkään osallistunut. Myöhemmin illalla kerroin oikeat vastaukset.
 
 
1 joukkue voitti 2:sen ja 4 joukkue voitti 3:sen, eli finaalitehtävään tiensä suoritti joukkueeet 1 ja 4! Ennen finaalitehtävää oli kakkukahvit. Nelos joukkueesta lähti yksi ennen finaalia, joten jäin ykkös joukkueesta pois, koska olin itse tehtävää keksimässä, joten oli ihan reilua. 
 
Finaalitehtävässä jaettiin siis molemmille joukkueille aakkoset V, A, I, O, L. Esitettiin kysymyksiä ja kysymysten vastaukset muodostui näistä kysymyksistä. Joukkueen piti siis ensin keksiä vastaus kysymykseen ja sitten järjestetäyty riviin niin, että kirjaimista muodostuu sana. Taisto oli tiukka sillä peli päätty tasatilanteeseen, onneksi yksi vieraista keksi kysymyksen minkä vastaus muodostui näistä kirjaimista. Voiton vei täpärästi nelos joukkue! Palkinnoksi jokainen sai pätkis patukan.
 
 
Nämä ohjelmat sai paljon kiitosta. Joukossa oli myös niitä, jotka ei mielellään osallistu mihinkään, mutta nämä oli kuulemma sellaisia, että hekin piti. Oli mukava kuulla, että nämä oli mieleisiä muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti