28.9.2023

30-vuotisjuhlat

Vietettiin mun 30-vuotisjuhlia lauantaina 23.9. Ruskolla mökillä, jonka vuokrasin. Mökki oli kaikin puolin täydellinen ja nukkumapaikkoja parvella oli paljon. Juhlat meni todella nopeasti ja ilta oli mahtava. Juhlat alkoivat klo 17, minä, Joni ja Maisa mentiin kolmelta laittamaan paikkoja kuntoon. Hirveästi ei ollut laitettavaa, joten ehdittiin hyvin. 

 

Aluksi meillä oli alkumalja ja sen jälkeen syötiin. Ruuaksi meillä oli kahta eri pizzaa, toiseen tuli pepperonia, fetaa ja tomaattia ja toiseen tuli jauhelihaa, aurajuustoa, punasipulia ja tomaattia. Pizzan lisäksi oli kinkkupastasalaattia, patonkia ja kahta eri levitettä. Tehtiin molempia pizzoja kolme ja se oli juuri sopiva määrä. Meille jäi aamupalaksi vielä riittävästi pizzaa. Pastasalaattia tehtiin yksi iso kulho (500g pastaa, 2ps kinkkua) ja sitä jäi kotiin viemisiksi pieni kippo. Ruuat saivat paljon kehuja. 
 
 
Ruuan jälkeen oli hieman ohjelmaa, joista teen kokonaan oman postauksen. Sen jälkeen oli kakkukahvit. Mun äiti teki täytekakun, jossa oli täytteenä vihreä kuula marmeladia ja vaniljarahkaa. Tarjolla oli myös koko illan kahta eri sipsiä ja karkkia. Kakun jälkeen oli viimeinen ohjelmanumero. Yöpalaksi grillattiin makkaraa. 
 
 
Sain myös paljon ihania lahjoja ja kortteja. Sain mm. aitoa samppanjaa, kaksi valkoviiniä, kuoharin, kukkia, kaksi marimekon mukia, lahjakortteja (marimekkoon, myllyyn, leffateatteriin herkkulippuineen, kahteen kauneushoitolaan ja Naantalin kylpylään), kynttilöitä, suklaata ja sain pari hemmottelupakettia, mitkä sisälsi ihania tuotteita kuten kuorintavoiteita, suihkugeeliä, rasvaa, kasvonaamioita…jne. 

30-vuotias kiittää ja kumartaa! Kippis seuraavalle vuosikymmenelle, olkoon se yhtä ihana kuin edeltäväkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti