12.4.2023

BRHG ja AvAciA

Musiikin suhteen tykkään laajalti kaikenlaisesta musiikista, mutta lähinnä omaa sydäntä on kuitenkin raskas metallimusiikki. Nuorempana kävin useilla metalli keikoilla ja omia suosikkibändejä oli ainakin Emmure, Suicide Silence ja Torture Killer. Raskaan musiikin kuuntelu on jäänyt vuosien saatossa taka-alalle (pl. rammstein). 
 
Olin maaliskuun alussa viettämässä iltaa työkaverin luona ja hänen musiikkimaku on hieman raskaampi mitä tuli kuunneltua koko ilta niin oma kipinä taas syttyi tätä musiikkia kohtaan. Tein spotifyhin uuden soittolistan ja kaivoin sinne lempparibiisit nuoruusvuosilta ja löysin uusia hyviä bändejä ja biisejä joukkoon. Soittolistaa kuunnellessa palasin ajatuksissa niihin aikoihin kun kävin metalli keikoilla ja kuinka huikeita ne aina oli ja tuli sellainen olo, että on pakko taas päästä keikalle nyt kun löysin itseni kunnolla taas musiikin pariin. 
 
Tutkin Apollon keikkatarjontaa ja siellä osui silmään Bloodred Hourglass ja kun kuuntelin heidän biisejään niin tykästyin samantien. Mietin tuttaviani läpi kuka voisi olla kiinnostunut tulemaan mukaan, mutta ei tullut ketään mieleen kunnes muistin kaverini Juuson jonka kanssa ei olla oltu tekemisissä vuosiin, mutta ollaan tutustuttu jo joskus vuonna 2011. Hänellä on itsellään omia bändejä ja tietää valtavasti musiikista ja hän linkkasikin paljon hyviä bändejä/biisejä joilla kartutin soittolistaani ja tietämystäni. Sain hänestä ja muutamasta muusta onneksi seuraa BRHG:n keikalle jossa lämppärinä oli AvAciA. Keikka oli pitkäperjantaina 7.4. ja oli kyllä super hyvä! Keikalta ei tullut otettua kuin yksi tärähtänyt kuva, koska keskityin nauttimaan 100% keikasta. Seuraava keikka on jo tiedossa toukokuulle missä myös Juuson yksi bändeistä soittaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti