20.4.2023

Felix 5-vuotta

Felix viettää tänään viidettä syntymäpäiväänsä! En voi uskoa, että hänestä tulee syksyllä päiväkodissa viskari. Synttäriaamu alkoi onnittelulaululla ja lahjalla. Annoimme hänelle super mario autoradan. Pääsimme avaamaan autoradan vasta töiden jälkeen, koska aamulla ei ole kauheasti ylimääräistä aikaa ja autorata piti tietysti kasata ja piti hankkia vielä erikoisparistot. Päiväkodissa olivat myös muistaneet synttärisankaria ja olivat laulaneet sekä antoivat jäätelökortin. Felix sai päättää mitä noutoruokaa syödään töiden ja hoidon jälkeen ja hän valitsi hampparin ja ranskikset eli hese it was. Joni ja Felix kävivät yhdessä hakemassa ruuat ja paristot. Kun saatiin syötyä kasattiin autorata ja Felix tykkäsi siitä todella paljon! 

Felix on kyllä ihan huippu tyyppi. Hän innostuu helposti, hän kuuntelee tarkkaan mitä muut sanoo ja muistaa asioita hyvin, hänellä on upea mielikuvitus, hän on todella tarkka ja järjestelmällinen. Hän osaa astianpesukoneenkin tyhjenää niin, että jokainen astia menee tismalleen oikeaan paikkaan. Hän on myös mainio isoveli ja koittaa opettaa Alexille kaikenlaista.

5v neuvola on vasta ensi viikolla, mutta nyt tulevana lauantaina hänellä on ensimmäiset kaverisynttärit hoitokavereille meillä kotona ja sunnuntaina on sukulaissynttärit. Juhlan täyteinen viikonloppu tulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti