17.12.2022

Vieras Rovaniemeltä

Mun serkku asuu Rovaniemellä ja nähtiin tällä viikolla pitkästä aikaa! Nähtiin viimeksi kesällä 2020 eli viime kerrasta on vierähtänyt. V tuli maanantaina jo neljän maissa meille eli ennen kuin itse ehdin poikien kanssa kotiin työpäivän ja poikien haun päätteeksi. Joni ehti kotiin juuri ennen niin oli päästämässä sisään. Alunperin V:n piti olla meillä vain tiistaipäivä ja ehkä yksi yö, mutta suunnitelmiin tuli monta muuttujaa, joten onneksi kyläily muuttuikin kahdeksi yöksi!

Tiistaina mulla oli pekkanen, jotta ehditään kunnolla viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Vein pojat siis normaalisti päiväkotiin päiväksi, koska muuten he veisivät niin paljon huomioita. Kun tulin takaisin poikien vieti reissulta niin söimme rauhassa aamupalaa. Sen jälkeen paketoin joululahjoja samalla kun juteltiin. Oli kiva että sain jutustelun lomassa tehtä jotain hyödyllistä. Sitten meikattiin ja V teki mulle ihanat letit. Lähdettiin skanssiin syömään ja mentiin Pancho Villaan missä saatiin jälkkäriksi kuumaa glögiä. Kierreltiin vielä parit kaupat ja tehtiin molemmat hyviä ostoksia! Skanssin jälkeen käytiin vielä tankkaamassa ja hakemassa postista paketti. Ehdittiin juuri meillä purkaa ostokset ja sitten menin hakemaan poikia hoidosta. 

Felix tykkäsi kovin kun V oli kylässä. Hän esitteli koko kodin kaappeja myöden vaikka V on ollut meillä ennenkin. Hän kyseli ja jutteli myös paljon V:n kanssa. Alex taas ei ollut moksiskaan meidän vieraasta. V lähti keskiviikkona aamupäivällä eli jäi tänne yksin ku me lähdimme töihin ja päiväkotiin. Oli kyllä kiva vierailu ja onneksi sain sen tiistain vapaaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti